"Faptul că sunt căsătorit este un mare noroc!" Cum arată acum Gabriel Cotabiţă şi cum sună noua lui piesă

19 martie, 2019
1 12356970 1070956446332168 7575340163159358093 o jpg jpeg

Artistul i-a vizitat pe cei de la "Deşteptarea" de la Europa FM, cărora le-a făcut câteva dezvăluiri, dar le-a prezentat şi noul său single, "O nouă zi".

Vorbind despre familie, Gabriel Cotabiţă a spus că "faptul că sunt căsătorit este un mare noroc, pentru că se putea să nu fiu căsătorit, şi atunci era mai complicat. Norocul meu este cu Alina care, de bine, de rău, mă menţine în stare de funcţionare, adică cu picioarele pe pământ".

Într-o pauză publicitară, artistul a rememorat un episod legat de perioada în care a suferit infarctul. "Mi s-a povestit că, în secunda în care căzusem şi am fost luat de salvare, pisica s-a pi**t şi s-a c***t în toată casa. Iar la un an după asta, după ce am venit eu acasă, a murit."

2 gabriel cotabita 2019 jpg jpeg
stanga
dreapta
2 gabriel cotabita 2019 jpg jpeg
3 gabriel cotabita 2019 2 jpg jpeg

Din fericire, Gabriel Cotabiţă şi-a revenit complet şi are acum energia de-a merge din nou în turneu prin ţară. "Bucurie mare! Şi mă duc cu o oarecare strângere de inimă, pentru că eu n-am mai fost ca solist pe scenă de vreo 15 ani", a spus artistul al Europa FM.

Cu toate acestea, Gabriel Cotabiţă tocmai a lansat o nouă melodie sau, cum spune el, "primul cântec important pe care l-am lansat în ultima perioadă". Despre "O nouă zi", artistul spune că "N-aş putea-o cânta deocamdată pe scenă, pentru că s-ar putea întâmpla să mă apuce să plâng. Mie mi se întâmplă foarte rar asta. Mi s-a întâmplat când am cântat "Ave Maria" la Gfala Chapeau şi acum, când nu mi s-a mai întâmplat la o piesă de-a mea înainte de-a fi dată pe radio. Şi am descoperit că, atunci când o ascult, mi se umezesc ochii - eu fiind extrem de tare cu mine."

Ascultând versurile, îi înţelegem emoţia: "O nouă zi e o nouă şansă/O nouă zi, când pot să aleg alt început/ Şi mai am mult de străbătut/ Şi vise am cât pentru încă o viaţă./ O nouă zi, o altă dimineaţă/Şi mâine iar va fi o nouă zi".

3 gabriel cotabita 2019 2 jpg jpeg

În cadrul aceleiaşi emisiuni, ce-i drept, în timpul pauzei publicitare, Gabriel Cotabiţă a vorbit cu umor şi despre rolul de tată: "Eu când am vrut să o fac pe a doua fată, am făcut două. Nu am avut probleme cu ele, pentru că nu m-a interesat. Am zis aşa, niciuneia dintre ele nu i se poate face ceva mai mult decât le-am făcut eu altor fete."

Aflaţi şi ce alte lucruri a mai dezvăluit artistul la "Deşteptarea" în înregistrarea de mai jos: