Feli Donose, nostalgică la amintirea tatălui său: "E ok să ne fie dor de cineva, să ne doară, dar să mergem mai departe"

28 septembrie, 2020
3 feli donose si tatal ei 1 jpg jpeg

Nu a avut o zi prea bună, dar a încercat să aibă zâmbetul pe buze! Feli Donose îi duce dorul tatălui său. Ce amintiri are cântăreaţa cu acesta?

În februarie 2018 s-a aflat că tatăl lui Feli Donose s-a stins din viaţă. Atunci, artista a făcut declaraţii extrem de triste, a fost marcată de pierderea suferită: "Scriu şi şterg pentru că încerc să găsesc cuvintele care să exprime ce simt acum, dar unele sentimente se pare că nu pot fi descrise prin cuvinte.. Am fost întrebată prin mesaje unde am “dispărut” şi dacă sunt bine pentru că nu am mai postat nimic pe reţelele de socializare. A murit tatăl meu. Scriu asta uşor amorţită, trecând în câteva secunde de la o stare la alta. E dubios. Nu mă simt EU. Am nevoie de puţin timp să mă adun. Spun puţin pentru că cred despre mine că sunt o Feli puternică şi îmi impun să cred asta acum mai mult ca niciodată. Admir oamenii care sunt atat de puternici încât ar putea să treacă peste asemenea dureri repede, dar eu, din pacate, nu mă număr printre ei. Cu bune, cu rele, familia e familie dincolo de orice, sângele apă nu se face şi iubirea nu dispare. Niciodată. Am nevoie de mine acum. De câteva zile mă caut şi nu mă găsesc. Până am să mă găsesc, vă rog să îmi respectaţi dorinţa de a nu fi întrebată " Cum?" "De ce?" ş.a.m.d. Un gând bun şi o îmbrăţişare ar fi hrană pentru suflet. Nimic mai mult."

Acum, vedeta îi duce dorul părintelui său, a scris un mesaj emoţionant în mediul online: "Dacă tată mi-ar putea vorbi acum din Cer, sigur mi-ar spune că sunt frumoasă că mama. Cred că niciodată nu s-a gândit că am nasul şi gură lui, şi că Nora Luna i-a moştenit , la fel că şi mine, mâinile şi degetele lungi. Mi-a spus mama azi dimineaţă că l-a visat şi de atunci îmi e în gând aproape clipă de clipă ... Zice că l-a visat cum o ţinea în braţe şi ea era liniştită şi că un fulg în braţele lui. M-a impresionat a nu ştiu câtă oară, pt că deşi ei au fost divorţaţi de 20 de ani, iubirea nu a dispărut niciodată. Azi nu a fost cea mai bună zi pentru mine. Fără un motiv anume, am fost “pusă pe ceartă”. Nu am vrut dar am gură mare la nervi şi nu pot să tac până nu am spus tot ce mă taie capul. Capul spune multe prostii, eu sunt o fire vulcanică. Va imaginaţi voi mai departe. :) . Am fost totuşi înţeleasă de vreme ce imediat mă duc să fac o baie în cadă , înconjurată de câteva lumânări şi miros de plante. ( Mulţumesc, C[tă!❤️) E ok să nu fim mereu numai zâmbet, la fel cum e ok să ne fie dor de cineva, să ne doară, dar să mergem mai departe. Viaţă nu vrea să stăm pe loc. Timpul trece repede. Să trăim, zic!"

1 tatal lui feli donose 1 jpg jpeg

Ce relaţie a avut Feli Donose cu tatăl său

Feli şi tatăl ei au avut o perioadă în care nu şi-au vorbit şi nu s-au căutat din cauza unei certe banale, dar cei doi s-au împăcat apoi, iar Feli a mărturisit cât de mult îl iubeşte.

"E foarte dubios, că noi la ultima ceartă, mă rog nu a fost chiar ceartă, am explodat eu, am spus lucruri. În urmă cu 6 ani mi-am apăsat snigură pe nişte butoane şi am spus multe reproşuri şi instant am simţit ca şi când el mi-a ieşit din suflet. Omul mi-a ieşit de la inimă. Am făcut terapie mulţi ani. Tata e singurul om pentru care nu aveam niciun sentiment. Nu puteam.

Am mers la psiholog ca să înţeleg de ce nu-l iubesc pe tata, şi când mi-a spus să-l iert, am renunţat la psiholog, crezând că nu e bun terapeutul. Până de curând nu am vorbit cu el, iar psihologul actual, îmi este şi prieten şi m-a făcut să înţeleg multe lucruri. De curând m-am uitat la telefon şi l-am sunat pe tata şi când mi-a zis Alo, am vorbit jumătate de oră. Şi conversaţia a fost extrem de normală, şi la final i-am zis că nu mai puteam vorbi şi că-l iubesc. Am închis telefonul şi am intrat în stare de amorţire. Am plâns", a mărturisit Feli într-un interviu pentru Antena Stars în vara anului 2017.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
anca serea si adi
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg