Feli, mesaj pentru fostul iubit: ''Cineva a ajuns să sufere din cauza mea''

12 august, 2019
3 feli2 jpg jpeg

Feli pare că are astăzi totul, un bărbat care o iubeşte şi o fetiţă minunată, Nora Luna, dar lucrurile nu au stat întotdeauna aşa. Solista a făcut un popas în viaţă şi şi-a reamintit de fostul său iubit. Ba mai mult, Feli a ţinut să îi ceară iertare pentru că l-a rănit.

''Mă încearcă multe sentimente când îmi aduc aminte de piesa Timpul. Este o piesă inspirată din viaţa mea, într-un punct în care acum mulţi ani în urmă ieşisem dintr-o relaţie în care cineva a ajuns să sufere din cauza mea. Urât sentiment să ştii şi să simţi că ai rănit inima cuiva, şi simt acum când scriu aceste rânduri să îmi cer iertare. Îmi pare rău şi îmi cer iertare tuturor oamenilor pe care i-am rănit voit şi nevoit. De cele mai multe ori nevoit. Revenind la povestea Timpul, cumva, m-am pus în locul iubitului meu de atunci. Am jucat rolul lui ca să înţeleg ''de cealaltă parte'' cum se simte. Cum se simte când încerci să faci un om să te iubească pentru că tu îl iubeşti? Cât de tare eşti dispus să mergi în iubirea aia toxică doar ca să nu plece cel iubit de lângă tine. Este o poveste reală pe care cu toţii am trăit-o la un moment dat. Şi să nu credeţi că roata în viaţa mea nu s-a întors şi nu am suferit si eu. Ea mereu se întoarce. Cât în viaţă există echilibru, unde ai fost rănit, vei fi "pansat" Şi iubit, şi invers. Da, astea sunt lecţii'', a scris artista pe Facebook.

3 feli jpg jpeg

Cu toate astea, Feli se simte recunoscătoare pentru momentele pe care le trăieşte astăzi.'Multumesc, Viaţă! Pentru tot ce îmi iei, pentru tot ce îmi oferi! Că prin tine Dumnezeu lucrează să mă facă fericită!

Acum iubesc sincer şi sunt iubită sincer. Când bătrânii din viaţa voastră, oameni cu experienţa vieţii, vă spun ca la un moment dat vine jumătatea voastră, să îi credeţi!

După iubiri şi dezamagiri frumoase, eu l-am întâlnit pe Cătălin'', a adăugat solista.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg