Fergie şi soţul său, Josh Duhamel, s-au separat după 8 ani de mariaj

14 septembrie, 2017
fergie 1 png png

Ei nu vor trăi fericiţi împreună până la adânci bătrâneţi. Fergie (42) şi soţul său, actorul Josh Duhamel (44), au hotărât să meargă pe drumuri separate, după mai bine de 8 ani de căsătorie. Se pare că separarea cuplului a fost iminentă şi s-a întâmplat încă de la începutul acestui an, deşi cei doi au mai fost văzuţi împreună de câteva ori de la momentul crucial.

image

Acum, cele două vedete au confirmat despărţirea printr-un mesaj oficial pentru revista People: "Cu dragoste şi respect absolut am decis să ne separăm la începutul acestui an. Pentru a oferi familiei noastre cea mai bună ocazie de a ne adapta, am dorit să păstrăm această chestiune privată înainte de a împărtăşi vestea cu publicul. Suntem şi vom fi întotdeauna uniţi pentru a ne sprijini recirpoc şi pentru a sprijini famiia noastră."

Cei doi au împreună un fiu de 4 ani pe nume Axl, o mândreţe de băiat care seamănă perfect cu cei doi părinţi. Probabil şi asta a fost cauza pentru care Fergie şi Josh au decis să fie o despărţire cât se poate de discretă, pentru ca această decizie să nu-l afecteze pe fiul lor.

Cei doi au fost văzuţi împreună de mai multe ori în decursul acestui an şi nimic nu ar fi dat de bănuit că mariajul lor este pe punctul de a se încheia. Au arătat ca o familie fericită care sărbătorea 8 ani de căsătorie la începutul acestui an. De asemenea, şi-au făcut numeroase declaraţii de iubire pe reţelele de socializare, cu aceeaşi ocazie: " 8 ani!!! Te iubesc, iubito!", a scris Duhamel la o fotografie cu soţia sa. 

De asemenea, aceştia au izbucnit simultan unul pe altul pe social media, în timp ce sărbătoreau piatra de hotar. "8 ani!! Dragostea ta, "a scris Duhamel.

image

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia