Eva Longoria a cucerit prima seară a Festivalului de la Cannes. Actrița a purtat o rochie neagră, ultra sexy

18 mai, 2022
Eva Longoria (4) jpg

Festivalul de la Cannes 2022 și-a deschis porțile cu o sumedenie de vedete pe covorul roșu. Ele au atras toate privirile.

Este prima ediție fără restricții, după pandemia de COVID-19. În 2020, Festivalul a fost cu totul anulat, iar în 2021 s-a desfășurat cu multe restricții.

Ei bine, pe 17 mai 2022, Festivalul de la Cannes a debutat ca în anii buni. Iar vedetele s-au înghesuit pe covorul roșu, la seara de deschidere a celui mai rafinat eveniment al anului.

Staruri ca Eva Longoria, Julianne Moore sau Lashana Lynch au strălucit, de-a binelea. Filmul ales să deschidă Festivalul de la Cannes 2022 a fost comedia ”Final Cut”.

Eva Longoria jpg

Eva Longoria, starul de 47 de ani al seriei de succes ”Neveste Disperate” a cucerit privirile tuturor cu silueta sa fină, pusă atât de bine în evidență de o rochie neagră, transparentă, foarte sexy. Părul l-a avut prins într-un coc aparent neglijent, iar la gât a folosit un accesoriu de catifea.

stanga
dreapta
Eva Longoria (5) jpg
Eva Longoria (2) jpg
Eva Longoria (3) jpg

Actrița devenită celebră în toată lumea pentru rolul Gabriela Solis a fost foarte încântată să se afle la cea de-a 75-a ediție a îndrăgitului Festival  de la Cannes. Longoria a purtat cu mare succes rochia creație Alberta Ferretti.

Lashana Lynch jpg

Apariția Lashanei Lynch a fost angelică, actrița optând pentru o rochie lungă, albă, despicată, perfectă pentru un asemenea tip de eveniment. Ținuta este o creație Fendi Couture.

stanga
dreapta
Julianne Moore (2) jpg
Julianne Moore jpg
Julianne Moore (3) jpg

Julianne Moore a optat tot pentru o rochie neagră satinată, Bottega Veneta, cu un decolteu adânc, cu talia marcată și un colier prețios la gât. Părul a ales să-l lase drept și desfăcut.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Shakira (4) jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg