Fiica Andreei Marin s-a transformat într-o adolescentă de toată frumuseţea! Imaginea care a făcut mii de like-uri în timp record

17 mai, 2021
Andreea Marin si fiica ei jpeg

Andreea Marin a f─âcut public─â o fotografie cu fiica sa, Violeta, care a luat pe toat─â lumea prin surprindere. Feti┼úa ├«n v├órsta de 13 ani a crescut foarte mult ├«n ultimele luni ┼či este o adolescent─â extrem de simpatic─â.

Andreea Marin posteaz─â rar fotografii cu fiica sa, dar c├ónd o face, imaginile str├óng zeci de mii de like-uri. Ultima postare de acest fel, ├«ns─â, a luat Internetul prin surprindere. La 13 ani ┼či jum─âtate, Violeta s-a transformat ├«ntr-o adolescent─â de toat─â frumuse┼úea. 

ÔÇŁFericirea mea are chipul eiÔÇŁ, a scris vedeta ├«n dreptul fotografiei cu fiica sa ┼či a lui ┼×tefan B─ânic─â. Rec┼úiile fanilor nu au ├«nt├órziat s─â apar─â, iar imaginea a str├óns 20 000 de likeuri ├«n foarte scurt timp de la postare. 

stanga
dreapta
3 1fiica andreei marin png png
4 21fiica andreei marin png png
5 4andreea marin si fiica ei jpg jpeg
6 4andreea marin png png
7 screenshot 2021 05 16 at 23 07 48 png png
8 screenshot 2021 05 16 at 23 08 55 png png
10 3fiica andreei marinpng png png

ÔÇŁMi-a m─ârturisit de cur├ónd c─â ├«┼či dore┼čte s─â urmeze cursurile facult─â┼úii de drept. Sunt uimit─â! ├Äi place partea asta artistic─â a vie┼úii, are de la ambii p─ârin┼úi ce s─â mo┼čteneasc─â ├«n acest domeniu, dar m─â bucur─â realismul ei. ┼×i-a dat seama de ni┼čte lucruri. Cite┼čte foarte mult ├«n domeniu, de┼či are o v├órst─â fraged─â. Tot ce ├«mi doresc este s─â fie fericit─â. Nu vreau s─â am un copil excep┼úional, perfect, m─â bucur c─â e bun─â la ┼čcoal─â, dar nu asta e scopul meu ├«n via┼ú─âÔÇŁ, declara Andreea Marin cu ceva timp ├«n urm─â pentru un post de televiziune. 

Foto: Instagram