Fiica cea mare a Andreei Bălan şi a lui George Burcea a împlinit patru ani! Ella Maya a avut o petrecere surpriză

12 octombrie, 2020
11 fiica andreei balan 4 ani 2 jpg jpeg

Ce bucurie! Ella Maya, fiica Andreei Bălan şi a lui George Burcea, a împlinit patru ani! A avut alături prietenii de joacă, dar şi naşii. Iată ce urări a primit din partea părinţilor!

Andreea Bălan şi George Burcea sunt în divorţ, dar nu au uitat niciodată de fiicele lor. Ella Maya şi Clara locuiesc cu mama lor, în casa în care au crescut, George Burcea fiind cel care a plecat de acolo. Într-un interviu, Andreea Bălan a explicat cum e să fie mamă singură: "O am pe mama mea, care mă sprijină cu absolut orice. Ea este un real ajutor şi este din prima zi de viaţă a Ellei. Ea este cea care ţine casa şi ştie tot. E stâlpul meu. Îi mulţumesc, îi spun că o iubesc, o respect, o apreciez, şi să ai, mami, ani mulţi şi multă sănătate să fii lângă noi! Pentru mine e important să fie ambele fericite în mod egal şi să le fericesc în mod egal şi să nu simtă că există diferenţe. Fiecare copil percepe diferit atenţia părinţilor, iar eu acum, fiind mamă singură şi full-time, trebuie să suplinesc mai mult.", a spus ea la Antena Stars.

Iată că Ella Maya, fiica cea mare, a împlinit pe 9 octombrie patru ani. Atunci, George Burcea a scris un mesaj în mediul online, dar a încărcat şi o poză cu Ella de când era bebeluş:

stanga
dreapta
1 fiica cea mare a lui george burcea jpg jpeg
2 fiica andreei balan 4 ani 9 jpg jpeg
3 fiica andreei balan 4 ani 8 jpg jpeg
4 fiica andreei balan 4 ani 7 jpg jpeg
5 fiica andreei balan 4 ani 6 jpg jpeg
6 fiica andreei balan 4 ani 5 jpg jpeg
7 fiica andreei balan 4 ani 4 jpg jpeg
8 fiica andreei balan 4 ani 3 jpg jpeg
11 fiica andreei balan 4 ani 2 jpg jpeg
10 fiica andreei balan 4 ani 1 jpg jpeg
12 george burcea la filmari viviana sposub jpg jpeg

"#MyEllaMaya🍼 #4AniDeEllaMaya ❤️", a notat simplu actorul. 

1 fiica cea mare a lui george burcea jpg jpeg

Andreea Bălan a ţinut neapărat ca acest eveniment să nu treacă neobservat, a organizat o petrecere mare pentru fiica ei Ella. A avut un tort imens, a avut multe decoraţiuni şi foarte mulţi invitaţi printre care Amna, Tavi Clonda, Gabriela Cristea, curtea vedetei s-a umplut de copii. 

La finalul petrecerii, Andreea Bălan a urcat în mediul online poze şi a avut un mesaj: 

"Am sărbătorit-o pe Ella pentru cei 4 anişori şi a fost un super party alături de prietenii noştri.🎂🤩 Mulţumim din suflet tuturor pentru urări! 👧❤️👩‍👧‍👧🎼🙏"

7 fiica andreei balan 4 ani 4 jpg jpeg

Se pare că George Burcea nu a fost invitat la petrecerea fiicei, chiar în acele momente el filma pentru un nou proiect, a postat pe Instastory imagini de acolo. Era cu echipa, dar şi cu Viviana, femeia de care s-a apropiat foarte mult la "Ferma".

Foto: Facebook, Instagram