Fiica cea mare a lui Cybill Shepherd îi seamănă extraordinar. Detalii neştiute despre familia marii actriţe!

6 noiembrie, 2018
3 cybill shepherd gettyimages 3053318 jpg jpeg

Are 68 de ani şi este, încă, o femeie frumoasă. Este vorba despre fosta colegă de platouri a lui Bruce Willis din serialul Maddie şi David, frumoasa blondă cu ochi albaştri pe numele ei adevărat Cybill Shepherd.

Înainte de a deveni actriţă, Cybill a fost un model de renume, cu multe apariţii pe copertele revistelor de modă, însă telespectatorii români o ştiu cel mai bine din serialul cu detectivi care a rulat între 1985 şi 1989.

Din păcate, însă, frumoasa actriţă n-a avut parte de relaţii de iubire pe măsura farmecului ei, dimpotrivă. Cu primul ei soţ, David M. Ford, dealer auto şi proprietar de nighclub a fost căsătorită doar patru ani, din mariajul lor rezultând fiica ei cea mare, Clementine Ford (39). 

image

Apoi, în 1987, actriţa s-a căsătorit şi a rămas însărcinată cu doctorul Bruce Oppenheim, căruia i-a dăruit doi gemeni, fată şi băiat: Cyrus Zachariah şi Molly Ariel. Şi acest mariaj a sfârşit în divorţ, în 1990. 

Dintre cei trei copii ai interpretei lui Maddie, Clementine nu doar că-i calcă pe urme, ba chiar a avut şi o serie de roluri în producţii importante, precum serialul Tânăr şi neliniştit. 

image

Dar şi mai interesantă este viaţa personală a fiicei lui Cybill, aflată la al doilea mariaj, cel cu actorul Cyrus Wilcox, cu care are doi copii. Înainte de a se căsătorit cu acesta, însă, Clementine a avut o scurtă relaţie lesbiană cu artista Linda Perry, fosta solistă a trupei 4 Non Blondes. 

Foto: getty imagesRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg