Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu se mută în Bucureşti. Acesta e decis să îi cumpere un apartament Carminei

29 septembrie, 2020
5 liviu varciu apartament carmina 1 jpg jpeg

E momentul să meargă pe propriul drum! Fiica lui Liviu Vârciu se mută curând la Bucureşti. Carmina va locui singură şi va fi sprijinită întotdeauna de părinţii ei! 

Are deja 18 ani! Despre Carmina este vorba, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu. Mulţi ani de zile aceasta a locuit cu mama ei, dar se pare că acum e pregătită de o schimbare. Liviu Vârciu e cel care a făcut marele anunţ: fata lui vine la Bucureşti. 

Carmina va avea propria casă, un apartament cu două camere în zona de Nord a Bucureştiului, în Pipera. Actorul a dezvăluit: "Face tati un credit şi îi ia casă". Se pare că cei doi au mers în repetate rânduri să vadă casa în care Carmina se va muta în curând. Locuinţa este spaţioasă şi foarte atent construită şi finisată. Din imaginile postate se poate observa că mai lipsesc corpuri de mobilier precum bucătăria, un dulap în dormitor. 

Prezentatorul de la Antena 1 i-a spus: "Ia uite, îţi trebuie şi televizor. Dar tu nu ai bucătărie. Unde găteşti?". Liviu Vârciu se plimba prin apartament şi filma fiecare colţişor. Se pare că e mândru că fiica sa cea mare se aşază la casa ei.

Priviţi imagini din apartamentul fiicei lui Liviu Vârciu în galeria foto!

Cum se înţelege Liviu Vârciu cu Carmina, fiica lui de 18 ani, după ce s-a zvonit că există multe discuţii tată-fiică

De zeci de ani, Liviu Vârciu este în lumina reflectoarelor. A debutat pe sticlă ca artist, în formaţia L.A, dar în ultima perioadă a prezentat diferite emisiuni de televiziune, la Antena 1. Şi despre viaţa lui personală s-a vorbit des de-a lungul anilor. Se ştie că pe vremea când făcea furori cu trupa L.A, Liviu Vârciu s-a îndrăgostit de una dintre fanele sale, o tânără superbă, de profesie model, care i-a dăruit artistului şi o fetiţă, Carmina.

Aceasta a rămas în grija mamei sale, dar, recent, mai exact anul trecut, tânăra surprindea cu unele declaraţii: "În ciuda aparenţelor, relaţia mea cu tata nu este una tocmai lapte şi miere, aşa cum ştie toată lumea. Cel puţin cu mine tata mereu a fost mai indiferent şi mai rece. În momentul de faţă, nu l-am văzut de un an şi două luni, cât despre vorbit, vorbim foarte rar. Ştiu că multora nu le vine să creadă, pentru că ceea ce declară el nu se leagă cu ceea ce spun eu şi nici cu adevărul. Niciodată nu am avut relaţia aceea care apărea la televizor. Vreau să spun că este foarte deranjant faptul că multă lume vine la mine cu tot felul de întrebări îndepărtate de realitate", spunea Carmina pentru viva.ro.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg