Fiica de 17 ani a lui Kate Moss este imaginea unui brand cunoscut. Lila îi calcă pe urme mamei sale

11 octombrie, 2019
1 lila 3 jpg jpeg

Cariera de model a Lilei Moss nu mai este un moft. După ce anul trecut a debutat în campania Marc Jacobs, acum colaborarea ei cu acest brand continuă, devenind imaginea produselor de beauty semnate de ei

La 17 ani, Lila este deja o tânără cu personalitate, hotărâtă să-i calce pe urme mamei sale. ba mai mult, când vine vorba despre makeup şi beauty, Lila spune chiar că o corectează uneori pe mama ei. "Eu am învăţat-o să aplice highlighterul corect, pentru că am văzut o dată că nu făcea bine asta. Dar şi ea m-a învăţat cum să-mi curbez genele cel mai bine", spune Lila în cele mai recent număr InStyle.

lila 2 jpg jpeg

Ce sfat i-a dat Kate Moss fiicei sale în privinţa modellingului? "Ascultă şi fă ceea ce ţi se spune! Însă cea mai bună lecţie primită din partea ei este să muncesc, să fiu politicoasă cu cei din jur şi să-mi placă lucrurile pe care le fac. Să nu accept să fac ceva în care nu mă regăsesc", declară Lila, care se înscrie în rândul fiicelor de celebrităţi ce au luat cu asalt lumea modei. "Fete precum Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford, ori Gigi şi Bella Hadid sunt exemple minunate. Sunt inspirate de moştenirea mamelor lor, dar au fiecare drumul lor. Fiindcă deşi avem acelaşi nume de familie, trebuie să muncim şi noi pentru a câştiga respectul şi încrederea industriei. Iar peste toate, ne dorim ca părinţii noştri să fie mândri de noi", spune Lila.

lila 1 jpg jpeg
lila 4 jpg jpeg
lila 5 jpg jpeg

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg