Fiica Elenei Udrea şi a lui Adrian Alexandrov a împlinit 2 ani! Ce petrecere fabuloasă i-au organizat părinţii şi cât de mult a crescut Eva Maria

21 septembrie, 2020
6 elena udrea si fiica sa jpg jpeg

Ce rapid trece timpul! Iată că s-au împlinit doi ani de când a devenit mmă, doi ani de când i s-a schimbat complet viaţa! Elena Udrea şi-a sărbătorit fiica, pe Eva Maria. Micuţa a radiat de fericire la petrecerea sa!

În urmă cu doi ani, pe 20 septembrie, în Costa Rica, Elena Udrea a născut o fetiţă, cu puţin timp înainte de termen. Avea emoţii mari, era într-o ţară străină, dar micuţa a primit 10 la naştere. Ea declara pe atunci că micuţa se simţea foarte bine, era perfect sănătoasă. Eva Maria este numele micuţei. 

De atunci a trecut timpul rapid, Elena Udrea s-a întors în România, e fericită alături de fiica şi de tatăl micuţei, de Adrian Alexandrov. Au o casă în apropiere de Bucureşti, stau des în natură. Iată că acum toată familia a avut motiv e sărbătoare. Eva Maria a împlinit doi ani aşa că a fost organizată o petrecere de zile mari în cinstea ei. Pe un domeniu privat, într-o locaţie în aer liber, Eva Maria ş părinţii ei celebri şi-au aşteptat invitaţii, numai unul şi unul. 

Cine a furat toate privirile? Sărbătorita şi mama ei. Micuţa a purtat o rochie Dolce & Gabanna, sandale de la aceelaşi brand, la fel şi mama ei. Amândouă s-au asortat din cap până în picioare. Ţinuta micuţei ar fi costat aproximativ 550 de euro, iar a Elenei Udrea peste 4000 de euro. 

Pe Facebook, Elena Udrea a postat câteva imagini şi un mesaj: 

"LA MULŢI ANI, MINUNEA DIN VIAŢă MEA! Îţi mulţumesc pentru că m-ai ales pe mine şi îi mulţumesc în fiecare zi lui Dumnezeu că mi te-a adus! Îţi doresc să creşti sănătoasă şi fericită! Mami şi Tati te iubesc şi îţi sunt alături în fiecare clipă! #evamariaamordemivida"

La petrecere a fost invitată şi Elena Băsescu. Nu a mers singură, ci însoţită de cei trei copii ai săi. Cât s-au distrat micuţii!

Elena Udrea e mult mai sensibilă de când a devenit mamă

În urmă cu aproximativ zece luni de zile, în emisiunea Teo Show, de la Kanal D, Elena Udrea a mărturisit că a devenit mult mai sensibilă după ce a născut. „Cred că găsesc motive să plâng săptămânal. De când s-a născut Eva, plâng săptămânal, căci văd tot felul de cazuri, cu copii… Ultima oară am plâns când a murit tata. Nu sunt plângăcioasă de fel, dar naşterea Evei m-a schimbat. Când e copilul tău, îl creşti tu, când e acolo şi vezi dacă îi e bine, dacă îi e rău… dacă nu trăieşti asta nu poţi înţelege”.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson