Fiica lui Alec Baldwin, reacţie extremă după ce bea o băutură îndrăgită în toată lumea. Plânge şi zace cu orele pe jos, în baie

7 martie, 2022
1 ireland baldwin jpg jpeg

Ireland Baldwin a fost surprinsă în timpul unor atacuri de panică. Una dintre cele mai iubite băuturi din lume îi provoacă această reacţie. Care a fost reacţia celebrului său tată?

Tânăra a mărturisit că suferă de atacuri de panică, după ce bea cafea. Modelul de 26 de ani a făcut totul public pe pagina sa de socializare. Ea a scris: ”E vremea atacului de panică. Am băut de dimineaţă o cafea pe stomacul gol şi s-a transformat în atac de panică. Acum scriu de pe jos, din baie. De obicei, stau aici aşa, plâng pe jos cu orele sau în poziţia fetusului, până nu mai am putere să plâng sau să vomit. Pentru mine, cafeaua este un puternic iritator esofagian, declanşator de reflux esofagian, ceea ce mă duce la anxietate. Dacă şi tu eşti afectat, ca mine, de anxietate, să ştii că nu ţi-e prietenă cafeaua. Probabil te întrebi de ce totuşi am băut, dacă ştiu de aceste efecte. Păi, fiindcă sunt o gâsculiţă prostuţă. Faptul că scriu aici şi sunt deschisă mă ajută. Dacă şi ţie cafeaua îţi face zile amare, fă bine şi distribuie mesajul.”, a scris Ireland pe pagina sa de socializare, unde a primit mii de aprecieri şi comentarii, inclusiv de la tatal său, care a încurajat-o, scriindu-i: ”Te iubesc.”

Foto: Instagram

stanga
dreapta
2 ireland baldwin 4 jpg jpeg
3 ireland baldwin 3 jpg jpeg
1 ireland baldwin jpg jpeg
5 ireland baldwin 2 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg
ben head PNG
HEARS3 jpg
Eva Longoria (9) jpg