Fiica lui Andrei Gheorghe, Katarina Dyer, apariţie surpriză pe scena de la X Factor

6 noiembrie, 2020
5 katarina dyer x factor jpg jpeg

A suferit, dar şi-a găsit puterea de a merge mai departe, de a demonstra că poate! Fiica lui Andrei Gheorghe, Katarina Dyer, urcă pe scena de la X Factor.

A avut primul contract cu o casă de discuri la vârsta de 15 ani! Katarina Dyer îşi încearcă norocul pe scena X Factor! Fiica lui Andrei Gheorghe se descrie ca fiind o fire extrem de optimistă şi energică, deşi în ultimii ani viaţa sa a fost marcată de mai multe drame şi şi-a pierdut ambii părinţi.

”Mama şi tatăl meu s-au combinat atât de perfect, n-am mai văzut la doi oameni o asemenea energie! Nimic nu s-ar putea compara cu sentimentul acela. Mama era foarte mult pe partea emoţională şi Andrei era foarte amuzant, degajat, era într-un fel ce voiam şi eu să fiu! Eram o casă foarte energică, tot timpul se dădeau petreceri, veneau prieteni de-ai lui pictori, scriitori, a fost super plin de viaţă până în ultimul moment. Ce s-a întâmplat a fost spontan, aşa cred că a vrut el, sincer, că el era un om puternic şi cu mintea făcea foarte multe lucruri, iar dacă a simţit că asta e timpul, asta a fost”, a povestit Katarina, care recent şi-a pierdut şi mama.

2 katarina si andrei jpg jpeg

Katarina a rămas şi fără mamă

”A murit de cancer acum şapte luni, a dus-o patru ani, a fost foarte puternică, iar piesa pe care o voi cânta era preferata ei, mereu îmi cerea să i-o cânt, iar eu nu aveam chef. M-am gândit să o cânt, poate acum mă aude”, a mărturisit Katarina în faţa juraţilor X Factor.

Prestaţia ei poate fi văzută în seara de 6 noiembrie la Antena 1, la X Factor.

1 x factor jpg jpeg

Schimbări la X Factor

Dacă până acum juraţii aflau abia la finalul audiţiilor ce grupă le va fi repartizată, în cel de-al nouălea sezon X Factor, difuzat în fiecare vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, Loredana, Delia, Ştefan Bănică şi Florin Ristei au fost anunţaţi încă de la început mentorul cărei grupe vor fi, ceea ce îi va face să ia decizii mult mai strategice. Aşadar, în sezonul 9 X Factor, Loredana va fi mentorul grupei de băieţi sub 24 de ani, Florin Ristei a primit Grupurile, Ştefan Bănică va căuta factorul X în rândul fetelor de sub 24 de ani, în timp ce Delia crede că are categoria câştigătoare: Mixt este grupul pentru concurenţi de peste 24 de ani, iar până acum jurata X Factor a câştigat în ambele cazuri când a mai fost mentorul lor – în 2013, alături de Florin Ristei, iar în 2018 împreună cu Bella Santiago.Recente pe Ok! Magazine

Corina Caragea foto Pro TV Dechidere SSS06076  update (1) jpg
TĂTUȚU` jpg
Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg