Fiica lui Eminem, super sexy pe internet! Hailie are 23 de ani şi peste 1,5 milioane de fani pe Instagram

11 aprilie, 2019
1 hailie scott fiica eminem jpg jpeg

Publicul larg a auzit de ea în urmă cu aproximativ 20 de ani, mai exact în anul 2002, atunci când pe marile ecrane debuta filmul „8 mile“, despre viaţa lui Eminem, însă puţini ştiu acum cum arată şi ce face Hailie, fiica artistului.

Cu toate că au o relaţie foarte apropiată şi cântă despre ea în nenumărate melodii, Eminem şi Hailie au vieţi total diferite. Dacă el este unul dintre cei mai mari rapperi din istoria muzicii, Hailie a ales alt drum, fiind pasionată de fitness. Astfel, datorită corpului bine lucrat la sală, fiica lui Eminem a devenit influencer şi are peste 1,5 milioane de urmăritori pe Instagram.

10 hailie scott fiica eminem 10 jpg jpeg

Hailie Scott nu are foarte multe postări pe celebra reţea de socializare, dacă ar fi să o comparăm cu alţi influenceri, inclusiv cu cei din ţara noastră. Fiica lui Eminem are cont pe Instagram din anul 2016 şi are puţin peste 100 de poze postate.

Aşa cum era de aşteptat, Hailie ştie ce fotografii atrag cele mai multe like-uri, astfel că postează des imagini în care apare mai mul goală, decât îmbrăcată. Iar acel tip de fotografii strânge de fiecare dată peste 100.000 de aprecieri!

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTORecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg