Fiica lui Johnny Depp: declaraţii rare despre viaţa şi părinţii săi faimoşi

3 octombrie, 2019
2 lily rose depp w magazine cover photoshoot jpg jpeg

La 20 de ani, Lily Rose Depp, fiica lui Johnny Depp şi a Vanessei Paradis, este deja un model recunoscut, dar şi o actriţă la început de drum care evită cu obstinaţie interviurile, vorbind foarte rar spre deloc cu jurnaliştii despre sine

Pentru W Magazine, însă, Lily a făcut o excepţie. "O spun de la început: nu m-am priceput niciodată la interviuri. Sunt foarte timidă în situaţiile astea şi devin foarte stresată", a explicat ea în interviul care a însoţit şedinţa foto pentru W. "În schimb, când joc în filme, nu mă gândesc la mine. Pentru că eu, de fapt, nu sunt prezentă."

Întrebată ce apreciază cel mai mult la părinţii ei celebri, Lily Rose spune: "Mi-a plăcut că şi-au dorit să ne ţină pe mine şi pe fratele meu cât mai departe de atenţia presei şi a marelui public, să ne ferească de intruziuni. Acum eu am ales acest drum în carieră şi ştiu ce mă aşteaptă. Dar când eşti copil şi adolescent, nu ai de ales..."

lily rose depp w magazine september 2019 issue 7 jpg jpeg
lily rose jpg jpeg

"Sunt o Geamănă tipică, cu personalitate dublă. Pe de-o parte, sunt o americancă entuziastă şi muncitoare. Pe de alta, sunt o franţuzoaică nonşalantă. Nu spun că sunt nonşalantă în legătură cu tot, dar francezii au un joie de vivre pe care îmi place şi mie să-l păstrez oriunde în lume. Cred că francezii ştiu cu adevărat ce înseamnă plăcerea în viaţă, iar cu această parte a lor eu mă simt cel mai conectată", spune Lily Rose.

Cât despre faptul că a făcut pasul în modelling şi actorie datorită unor părinţi care i-au deschis uşile, tânăra a explicat: "Nu voi spune că lucrul ăsta nu mi-a uşurat accesul la această lume. Evident că aşa e. Dar sincer, pentru mine asta şi îngreunează situaţia, pentru că aşteptările sunt cu atât mai mari. Sunt nebunesc de mari. Părinţii mei sunt nişte artişti incredibili. Aşa că eu tot ce pot să fac e să fiu eu însămi şi să-mi găsesc stilul personal.", a mai declarat Lily Rose, care în această perioadă reţine atenţia publicului cu idila ei fierbinte cu Timothee Chalamet - cu care, apropo, a fost surprinsă în nişte ipostaze foarte hot pe iaht în vacanţă, unde nu părea să fie aşa timidă cum se declară în faţa jurnaliştilor.

lily rose depp w magazine 2019 01 586x762 jpg jpeg
lily rose 2 jpg jpeg

Foto: W MagazineRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg