Fiica lui Michael Jackson şi iubitul ei, scandal în mijlocul străzii! Să fie documentarul „Leaving Neverland“ de vină?

14 martie, 2019
1 profimedia 0419086321 jpg jpeg

Din vara anului trecut, Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, are o relaţie cu Gabriel Glenn, un tânăr muzician, însă pare că acum au apărut şi primele probleme de cuplu.

Chiar dacă lunile trecute afirma despre Gabriel că este sufletul ei pereche, Paris pare să fi fost deranjată de partenerul ei, pe care l-a certat în public zilele trecute. Întregul moment a fost surprins de paparazzi, iar fotografiile cu scandalul din mijlocul străzii au ajuns în presa din întreaga lume.

paris cearta iubit 2 jpg jpeg

Potrivit presei de peste hotare, familia lui Michael Jackson trece prin momente grele, după ce documentarul „Leaving Neverland“ a fost difuzat, iar acuzele de pedofilie la adresa megastarului par a se înmulţi. Este posibil ca Paris să fi ajuns şi ea la capătul puterilor şi să îşi verse nervii pe partenerul ei, cu toate că a afirmat că refuză să urmărească documentarul şi că nu vrea să vorbească despre acest subiect cu nimeni.

paris cearta iubit jpg jpeg

„Ştiu că nedreptăţile sunt frustrante, dar să reacţionezi cu calm estre de obicei mai logic decât să răspunzi cu furie. Fumaţi nişte iarbă şi gândiţi-vă la imaginea de ansamblu“, a scris Paris Jackson pe Twitter în urmă cu mai multe săptămâni, însă acum se pare că nici măcar ea nu mai este calmă.