Fiul cel mare al Ancăi Serea a împlinit 18 ani: "Te iubesc, David Serea"

27 martie, 2020
6 david serea 18 ani jpg jpeg

26 martie e zi specială în familia Ancăi Serea! Fiul cel mare al vedetei este sărbătoritul! David Serea a împlinit 18 ani!

Cu ocazia zilei lui de naştere, Anca Serea a postat un mesaj emoţionant în mediul online: "Fix acum 18 ani, ora 15:55 la Universitar! Mare si frumos 4,450 kg si 59 de cm! O experienta de viata unica, care m-a adus mai aproape de Dumnezeu. Prin Voi si pentru Voi! Te iubesc @davidserea ! Ps: ce mici eram😅!", a scris ieri pe Facebook vedeta.

Mama a cinci copii, Anca Serea a ales să le arate şi fanilor fotografii cu David din primele zile de viaţă. Vedeta avea pe atunci doar 21 de ani şi era mama fericită a unui băieţel brunet, extrem de simpatic care parcă era obişnuit cu aparatul de fotografiat. 

Toată familia e în izolare acum, acasă, aşa că i-au organizat o petrecere restrânsă. I-au cântat şi La mulţi ani şi l-au felicitat pentru frumoasa vârstă!

David Serea vrea să studieze în străinătate 

Anii au trecut, iar tânărul se pregăteşte să meargă la studii în străinătate. 

OK!: Am aflat că eşti foarte interesat de filosofie şi vrei ca acesta să fie drumul tău în viaţă. Ştiam că eşti pasionat de medicină.

David: Aşa este, pentru o perioadă lungă de timp am sperat să mă duc în lumea academică a medicinii. Dar mai mult pe cercetare, nu să practic medicina în spitale. Dar, în ultimii ani, am realizat că sunt pasionat de filosofie şi că medicina nu este pentru mine, citind şi vorbind cu oameni din domeniu. Realizând asta, am ales filosofia.

Şi-ai ales o facultate din străinătate.

Aş vrea să rămân în Europa, ca să fiu aproape de familia mea. Şi să mă văd cât se poate de des cu ei, cel puţin de două ori pe an. Poate în Olanda sau Anglia. După ce termin masterul acolo, sper să ajung undeva în State sau pe alt continent, să fac doctoratul, apoi să mă întorc în ţară şi să încerc să profesez la universitate.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate