Fiul Ilincăi Vandici a împlinit 3 ani! Cât de mult a crescut Zian: "E micul prinţ!"

23 iulie, 2020
3 ilinca vandici si zian jpg jpeg

E sărbătoare în casa prezentatoarei de la Kanal D! Ilinca Vandici îşi sărbătoreşte fiul, Zian a împlinit 3 ani. Mămica lui, foarte emoţionată, a transmis un mesaj, îşi iubeşte enorm puiul, primul său copil. 

În urmă cu 3 ani, pe 23 iulie 2017, Ilinca Vandici aducea pe lume într-un spital din Bucureşti primul său copil. Atunci a venit pe lume Zian, fiul ei şi al lui Andrei Neacşu. A fost la prima naştere, aşa că a avut emoţii mari, dar medicii au ajutat-o şi aşa băieţelul a primit primul 10 din viaţa lui. Apoi, Ilinca Vandici s-a luptat cu depresia postnatală. A dezvăluit cât de greu i-a fost în acea perioadă: "În prima seară când am venit acasă cu Zian de la spital, copilul meu a plâns opt ore. Îmi aduc aminte şi acum de asta pentru că au fost opt ore al dracului de grele. Cumva simţisem dinainte atacurile de panică, din spital, şi cred că cel mai tare m-a durut momentul în care am realizat că eu, ca mamă, nu pot să fac nimic pentru copilul meu ca el să se liniştească. Ce am simţit eu în acele opt ore este foarte greu de exprimat în cuvinte. E frustrant pentru o mamă să nu reuşească să-şi liniştească copilul. Cred că în noaptea aceea a fost noaptea în care am simţit concret cum s-a instalat depresia postnatală (...) Îmi era frică, îmi era teamă, eram obosită pentru că nu dormisem şi ştim cu toţii că oboseala în condiţii de stres e cel mai mare duşman al unui om. Eram stresată, aveam atacuri de panică, nu puteam să respir, iar toate astea i le transmiteam copilului meu. E clar că n-am trecut peste asta total, însă am reuşit să depăşesc episodul respectiv. Am încercat să fac faţă singură depresiei postnatale, dar n-am reuşit în totalitate. Cred că a fost prima oară în viaţa mea când am avut atacuri de panică, până atunci nu am ştiut ce înseamnă asta."

Iată că acum a depăşit acele momente extrem de grele şi este fericită alături de familia sa, alături de băieţelul ei care a împlinit 3 ani. Zian a crescut, e blond şi seamănă mult cu ambii părinţi: "La mulţi ani, micule prinţ!! Te iubesc pana la cer şi înapoi şi îţi mulţumesc pentru toată fericirea pe care mi-o aduci in fiecare zi!", a scris Ilinca Vandici pe Facebook. 

4 ziul ilincai vandici are 3 ani 1 jpg jpeg

Ilinca Vandici, declaraţii despre al doilea copil

"Sincer, mi-e un pic cam teamă de al doilea copil. Dacă eşti un părinte care se implică, aşa cum sunt eu, dacă eşti un părinte superatent la tot ceea ce se întâmplă cu copilul tău, nu e uşor deloc. Mamele care trec prin asta mă înţeleg, cu siguranţă. Mie mi se pare foarte greu să creşti un copil, atâta vreme cât te implici şi eşti acolo în fiecare zi. Pentru mine e foarte greu, fiindcă încerc să mă împart între toate şi clar copilul cântăreşte o bună bucată din tot ce înseamnă viaţa mea, sufletul meu, şi atunci, îi acord toată atenţia, toată grija. Vreau să îl ajut să se dezvolte, mă informez în permanenţă, fac cu el foarte multe activităţi", a declarat prezentatoarea acum ceva vreme pentru libertatea.ro. 

Foto: Facebook Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate