Fiul lui Arnold Schwarzenegger cu fosta menajeră povesteşte despre cum a aflat cine e tatăl său: "Viaţa mea s-a schimbat total!"

9 februarie, 2022
1 arnie 1 jpg jpeg

Este copia fidelă a tatălui său, fiind pasionat de sport, iar acum a povestit în paginile revistei "Men's Health" despre viaţa sa şi momentul în care a aflat că este fiul celebrului actor

Joseph Baena, fiul actorului Arnold Schwarzenegger cu fosta menajeră Mildred Baena, a fost invitat să pozeze pentru coperta revistei "Men's Health", ocazie cu care a vorbit despre schimbările aduse în viaţa lui din momentul în care a aflat cine este tatăl său. În vârstă de 24 de ani, Joseph a povestit în ediţia de martie a revistei "Men's Health" despre ziua de acum zece ani în care i s-a spus adevărul în legătură cu tatăl său. "Îmi amintesc perfect acea zi. Eram în clasa a opta. Şi mi s-a spus că sunt aşteptat afară, că e o urgenţă şi trebuie să plec de la cursuri. Mama mă aştepta la ieşirea din şcoală şi mi-a zis: Trebuie să plecăm, lumea află cine este tatăl tău. Aveam 13 ani, vârsta la care corpul şi mintea ţi se transformă. Acum şi viaţa mi se transforma în faţa ochilor", a spus el. Joseph şi-a mai amintit cum, pe măsură ce ateţia media asupra poveştii creştea, el şi mama lui au fost nevoiţi să se mute în Texas la nişte rude, pentru a se ascunde de ziarişti. "Mama era efectiv singura persoană pe care o aveam pe lume. Nimeni nu ştia ce simţeam noi, dar toată lumea voia detalii, iar noi ne susţineam unul pe altul". Vestea despre existenţa lui Joseph Baena a venit la pachet cu un scandal uriaş. Pe 9 mai 2011, Arnold şi soţia sa, Maria Shriver, au decis să pună punct mariajului lor de 25 de ani, ea mutându-se din casa lor din Brentwood. Iar o săptămână mai târziu, Los Angeles Times a dezvăluit aventura extraconjugală a actorului cu menajera Mildred Baena, aventură din care rezultase un fiu - Joseph. "După ce am părăsit fotoliul de guvernator al Californiei, i-am spus soţiei mele despre toate aceste lucruri petrecute cu mulţi ani în urmă", a spus Arnold la acea vreme.

6 arnie 5 jpg jpeg

Fiul lui Arnold Schwarzenegger cu fosta menajeră povesteşte despre cum a aflat cine e tatăl său: "Viaţa mea s-a schimbat total!"

În cele din urmă, timpul a aşezat lucrurile în matca lor - şi după ce scandalul s-a stins, Joseph a început să lege o relaţie din ce în ce mai apropiată cu tatăl său, Arnold, cu atât mai mult cu cât împărtăşeau pasiunea pentru sport. Primul lui antrenament alături de tatăl său a fost la 18 ani, chiar la sala lui Arnold. "Aveam aşa mari emoţii. Şi eram foarte atent să văd ce face", spune Joseph, care este interesat în acelaşi timp de actorie. "Mulţi se luptă să-şi facă taţii mândri sau să iasă din umbra lor. Dar este important să faci chiar ceea ce-ţi doreşti. Şi, desigur, poate că alţii se luptă pentru că nu au taţi aşa simpatici ca al meu. Sunt fericit că am o relaţie aşa frumoasă cu tatăl meu. Dar sunt şi mai fericit că fac exact ceea ce am visat să fac", a mai spus Joseph.

Foto: Instagram, Men's Health



Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJetCeline jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg