Fiul lui Gordon Ramsay e copia fidelă a tatălui lui. Jack are 18 ani şi pleacă la facultate

24 octombrie, 2018
1 gordon ramsay png png

Celebrul rival al lui Jamie Oliver are o familie la fel de frumoasă şi numeroasă. Gordon Ramsay are patru copii cu femeia cu care e căsătorit de 22 de ani, iar acum doi dintre ei pleacă la facultate.

Gordon Ramsay a mărturisit că trece prin nişte schimbări drastice în viaţa lui şi că îi e greu să se adapteze. Gemenii lui, în vârstă de 18 ani, au plecat la facultate, ”părăsind” casa părintească, ceea ce l-a adus în pragul depresiei pe celebrul bucătar.

Bucătarul în vârstă de 51 de ani a dezvăluit că e devastat de faptul că fiul său Jack, 18, urmează cursurile Universităţii Exeter şi că a fost nevoit să se mute de acasă. ”Am mers la etaj şi am intrat în camera lui Jack, weekendul trecut. Şosetele lui şi pantalonii erau acolo – câteva minute mai târziu le purtam eu. Poartă aceleaşi măsuri ca şi mine. M-am îmbrăcat cu ele, stăteam pe pat şi mă gândeam: <<La naiba amice, îmi lipseşti>>. Serios!”, a mărturisit Gordon.

image

Şi sora geamănă a lui Jack a plecat la facultate. Holly studiază tot în Londra, însă s-a mutat în căminul facultăţii, ”luându-şi zborul” din casa părintească, făcându-şi tatăl să se simtă ”pierdut” şi ”devastat”.

image

Bucătarul şi soţia sa, Tana (22), spun că le lipsesc foarte tare gemenii şi că speră ca mezina familiei, Matilda (16), să stea acasă pâă la 25 de ani. Fiica lor cea mare, Megan (20), studiază psihologia la Oxford Brookes University.

image


Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg