Fiul lui Lionel Richie, arestat după ce a acuzat ca va detona un avion

21 ianuarie, 2019
1 lionel richie jpg jpeg

Fiul marelui cântăreţ Lionel Richie a fost reţinut de ofiţerii de securitate ai aeroportului Heathrow, din Londra, după ce acesta a acuzat că deţine o bombă şi că va detona un avion.

Miles ”Milo” Brockman Richie, în vârstă de 24 de ani şi de profesie model, a intrat într-o altercaţie cu un ofiţer de pază al terminalului 5 al Aeroportului Heathrow din Londra, sâmbătă dimineaţă. Acesta din urmă a încercat să-l reţină pe băiatul cântăreţului după ce acesta a comunicat informaţii false, care au dus la o altertă cu bombă pe aeroport.

Chipurile, fiul lui Lionel Richie încerca să se urce la bordul unui avion, iar în momentul în care i-a fost interzis accesul, acesta a ameninţat că va detona o bombă la bord. Evident, protocolul în acest caz a fost iniţiat, iar Milo a fost reţinut.

image

Între timp, acesta a fost eliberat din arest. Momentan, reprezentanţii artistului nu au eliberat nicio declaraţie cu privire la acest incident straniu. Milo este unul dintre cei doi copii ai lui Lionel Richie din căsătoria cu dansatoarea Diane Alexander. Sora lui este nimeni alta decât Sofia Richie, cu care Scott Disick are o relaţie.Recente pe Ok! Magazine

Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Livia Graur și fiica sa, Renata, pe podiumul de modă la Soirees de la Mode de Alin Gălățescu   FOTO Remus Nicolaescu (1) jpg
Regele Juan Carlos, Regina Sofia, amanta Corinna Larsen   Profimedia jpg
poza Dan Bălan jpg
Gwen Stefani și Blake Shelton, GettyImages (2) jpg
Silviu Mircescu   FOTO Remus Nicolaescu jpg
Acasa la Ela Craciun   Sorin Stana, OK Romania (7) jpg
FotoJetAffleck jpg
Ricky Martin 2024, GettyImages (2) jpg