Fiul lui Pierce Brosnan, bucăţică ruptă din marele actor. Cum s-au pozat cei doi la malul mării

18 iunie, 2021
1 brosnan1 jpg jpeg

Pierce Brosnan este un bărbat superb, însă la fel este şi fiul său, Paris. Cei doi şi-au încântat fanii după ce Paris a postat pe contul său de socializare o imagine cu ei împreună, la malul mării.

Paris este bucăţică ruptă din Pierce şi deja este ofertat ca model. Paris a semnat din 2017 un contract cu celebra agenţie de fotomodele Next Models. Tânărul a defilat pe podium pentru case de mode celebre, precum  Dolce & Gabbana şi a  apărut în mai multe reviste de modă, MMSCENE, GQ Korea sau Vanity Teen.

Pierce Brosnan este mândru de Paris şi a postat o fotografie cu el ca model în care i-a scris: ”Sunt mândru de tine, fiul meu. Eşti grozav! Trăieşte fiecare zi cu dragoste şi recunoştinţă. Papa.”

Paris nu este singurul copil al vedetei care l-a jucat pe James Bond, însă el este fiul care îi seamănă cel mai bine lui Pierce.

Dylan, celălalt fiu, are 24 de ani, cu patru ani mai mare decât Paris. Ambii fii au moştenit carisma actorului considerat unul dintre cei mai chipeşi bărbaţi din lume şi amândoi se află în showbiz. Sunt fotomodele, iar Dylan are şi o formaţie de muzică rock, ”Raspberry Blonde”.

Povestea de viaţă a lui Pierce Brosnan nu este una uşoară, cu toate că soarta l-a înzestrat cu multe calităţi. A avut de înfruntat multă durere şi pierderi.

Starul din ”James Bond, agentul 007” mai are doi băieţi, un fiu vitreg, Christopher Brosnan, 48 de ani, pe care l-a adoptat după ce s-a căsătorit cu fosta lui soţie Cassandra Harris, răpusă de cancer ovarian în 1991, şi un fiu biologic, Sean Brosnan, 37 de ani, din acelaşi mariaj.  El a mai avut o fată adoptată, Charlotte, fiica Cassandrei, care a murit tot de cancer ovarian în 2015, la vârsta de 43 de ani.

Foto: Instagram şi Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg