Fiul megastarului Jon Bon Jovi este leit tatăl său sex-simbol, la doar 19 ani

6 mai, 2022

Fiul lui Jon Bon Jovi, Jake Bongiovi, în vârstă de 19 ani, este leit tatăl său în vârstă de 60 de ani, într-o ședință foto pentru o revistă, acolo unde își arată fizicul musculos.

jake bongiovi jpg

Fiul model al lui Jon Bon Jovi a apărut pe coperta revistei Man About Town arătând exact ca tatăl său în tinerețe. Cu un fizic ceva mai musculos decât al rockerului, parcă...

Jake Bongiovi, care a semnat recent cu agenția de modelling IMG, a pozat chiar și transpirat, în timp ce exersa abdominali, pentru ședința foto cu pricina.

jake bon jpg

Jake, care se iubește cu actrița de 18 ani Millie Bobby Brown, a dezvăluit publicației că nu are aspirații muzicale precum celebrul său tată.

„Ceea ce împărtășesc cu tatăl meu este dragostea noastră pentru filme”, a dezvăluit tânărul, care a mărturisit că s-a mutat la Londra, în încercarea de a-și face un nume în actorie.

jake bon 2 jpg

Jon Bon Jovi mai are, pe lângă Jake, alți trei copii cu soția sa, Dorothea Hurley, în vârstă de 60 de ani: o fiică Stephanie, de 28 de ani, și fiii Jesse, de 25 de ani și Romeo, de 16 ani.

2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg

Rokerul formației cu același nume și soția sa s-a cunoscut inițial în 1980, în timp ce amândoi urmau liceul în New Jersey, și și-au întemeiat o familie puțin mai târziu, în anul 1989.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Elena Chiriac Oana Ciocan Survivor jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg