Florin Dumitrescu a avut parte de o vizită surpriză pe platoul „Chefi la cuţite“

19 octombrie, 2018
1 chefi la cutite florin s6 jpg jpeg

În timpul fimărilor etapei de Bootcamp din cel de-al şaselea sezon al emisiunii „Chefi la cuţite”, care debutează pe 29 octombrie pe Antena 1, Florin Dumitrescu a primit o vizită surpriză în locaţia de la Palatul Mogoşoaia.

Cristina, soţia sa, a venit însoţită de mama sa şi cele două fetiţe, Ava şi Mia, pentru a-l susţine şi a-l încuraja în alegerea viitoarei sale echipe.  Exigent în faţa concurenţilor, dar înduioşat de entuziasmul fetiţelor de a se afla la filmări, chef Dumitrescu le-a făcut un tur amănunţit al platoului.

Ava şi Mia au dansat alături de chef Scărlătescu şi au petrecut câteva minute bune cu Gina Pistol, fascinate de ţinuta frumoasei prezentatoare. Micuţele nu sunt străine de programul intens al show-ului culinar, dar nici de sesiunile de gătit, pentru că în familia Dumitrescu, masa se pregăteşte împreună.

Deocamdată, curiozitatea de a combina ingredientele în reţete sănătoase, sau de a fi ajutorul părinţilor în bucătărie la spălatul fructelor şi al legumelor, transformă totul într-o joacă pe cinste pentru cele mici: „Acasă gătim împreună, facem tot felul de deserturi inspirate din bucătăria modernă, cu ingrediente sănătoase, adaptate pentru copii (fără zahăr, cu carob în loc de cacao şi făină integrală). Sunt amândouă ajutoare de bază, indiferent că facem biscuiţi, sau curăţăm usturoi. Lucrăm ca o echipă”.

image

Nu este prima dată când comorile chef-ului îşi fac apariţia pe platou, căci în trecut au reuşit să îl surprindă şi de ziua sa de naştere. Mai mult decât atât, Cristina Dumitrescu este alături de Florin la fiecare finală, pentru a-i purta noroc.

Cu două sezoane ”Chefi la cuţite” în palmares, o serie de proiecte personale de succes şi o agendă care abundă în evenimente şi deplasări prin ţară, tatăl-bucătar admite că pentru el familia este cel mai preţios refugiu: „Timpul petrecut cu ele este cel mai valoros. Sunt tată activ, încerc să asigur cel puţin 3-4 ore pe zi de stat numai cu ele. Lăsăm deoparte telefoane, mailuri şi alte griji. Cele mici sunt de-a dreptul disperate după mine, sunt lipite“Recente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG