Florin Dumitrescu, departe de soţie şi de fetiţele sale din cauza coronavirusului: "A fost foarte greu"

16 iulie, 2020
7 florin dumitrescu coronavirus 6 jpg jpeg

Nu este infectat cu coronavirus, dar a stat departe de familia sa! Florin Dumitrescu a dezvăluit că s-a testat în repetate rânduri deoarece a muncit, a filmat pentru noul sezon "Chefi la cuţite", de la Antena 1!

Săptămâni la rând Florin Dumitrescu a stat departe de familia sa, de soţia sa şi de fetiţele lor pentru a le proteja. Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi întreaga echipă de la "Chefi la cuţite" au muncit în această perioadă. Au filmat noul sezon pe care probabil îl vom vedea din toamnă, la Antena 1. Chiar şi Gina Pistol, prezentatoarea show-ului, a fost pe platourile de filmare. 

Florin Dumitrescu a fost testat în repetate rânduri, la fel şi colegii lui. Au intrat în contact cu multe persoane şi au vrut să ştie că sunt bine, că sunt sănătoşi. Chef-ul a luat decizia de a-şi proteja familia şi a stat departe de cei dragi, a dormit în mansarda casei şi nu a petrecut timp cu fetiţele sale. Pe Facebook el a povestit ce dor îi e de comorile lui, de patul lui, de viaţa normală pe care o avea înainte de pandemie.

"Ultima zi de filmare. De pe 19 mai dorm în canapeaua din mansardă, mi-am îmbrăţişat fetele de două ori de atunci până astăzi, de fiecare dată în dimineţile când am primit rezultatele de la testare cum că sunt negativ. Mai am un ultim test de făcut să cobor lângă ele şi să îmi reiau viaţa de familie. Îmi este dor de fetele mele, toate 3, de patul meu, de liniştea familiei şi mă bucur că mai am atât de puţîn să stau cu ele.

Chiar şi cele mici numără zilele până când ne vom ţine din nou în braţe. Cristina Sima Dumitrescu mai e puţîn! A fost foarte greu astea 2 luni fără voi!"

2 florin dumitrescu coronavirus 5 jpg jpeg

Se pare că şi Gina Pistol, Cătălin Scălătescu şi Sorin Bontea au fost testaţi, sunt sănătoşi, nu sunt infectaţi cu coronavirus. 

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique