Florin Piersic, la despărţirea de Florin Condurăţeanu: “Mi-a fost alături la una dintre cele mai mari tragedii ale vieţii”

1 iulie, 2021
3 florin piersicc png png png

Florin Condurăţeanu a fost condus astăzi pe ultimul drum de cei care l-au apreciat. I-au stat alături marelui journalist familia, prietenii, dar şi cei ce îi iubeau apariţiile TV. Florin Piersic are inima frântă. Marele actor a avut o legătură specială cu Ţuţu.

„Am întâlnit în viaţa mea oameni buni, mai puţin buni, dar un suflet minunat ca cel al lui Florin Condurăţeanu rar mi-a fost dat să am alături. Spun alături pentru că a fost unul din marii mei prieteni, al meu şi al părinţilor mei. Nu pot să uit vreodată că el a fost unul din cei ce au purtat pe umeri sicriul mamei mele, fiindu-mi alături la una dintre cele mai mari tragedii ale vieţii, pierderea scumpei mele mame. Pentru el pentru Condurăţeanu eram "domnul primăvară", aşa îmi spunea, mă iubea. Ştiu cu câtă plăcere mă urmărea în toate apariţiile pe care le aveam”, a spus Florin Piersic pentru Antena 3.

„Domnule suflet mare Florin Condurăţeanu ai plecat prea repede, prea nedrept de repede. Eu Florin Piersic o să îţi simt lipsa extraordinar. Voi preţui mereu amintirea ta. Dragul meu Florin Condurăţeanu, eşti cu adevărat omul bun”, a adăugat actorul.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram