Fosta iubită a lui Rod Stewart face dezvăluiri despre celebrul artist: "Îi plăcea să-mi poarte lenjeria intimă!"

20 ianuarie, 2020
6 deschidere rod stewart ok jpg jpeg

Povestea lor de iubire s-a întâmplat acum mulţi ani, însă Britt Ekland are nişte amintiri spumoase despre Rod Stewart

Ajunsă la 77 de ani, actriţa suedeză Britt Ekland a simţit nevoia să rememoreze nişte amănunte picante din relaţia ei de doi ani cu Rod Stewart (75), desfăşurată între 1975 şi 1977. Astfel, fosta Bond Gril a povestit că Rod este singurul ei ex de care s-a despărţit cu scandal şi cu care a rupt orice comunicare ulterior. Aşa se şi explică de ce acum a făcut acest gest de a dezvălui, bunăoară, că lui Rod îi plăcea să poarte chiloţii ei...

rod stewart gettyimages 3142980 jpg jpeg
rod stewart 2 gettyimages 3426630 jpg jpeg

Totodată, Britt susţine că Rod nu stătea prea bine cu banii în acea perioadă - de aceea o punea pe ea să plătească chiria, în schimb el îşi arunca banii pe haine de firmă, iar ei nu-i cumpăra niciodată nimic. De notat că această relaţie a venit pentru Britt după ce divorţase de celebrul comediant Peter Sellers, cu care are o fiică, Victoria, divorţul survenind pe motiv de violenţă domestică din partea lui. "Peter îmi dăduse cardul lui de la Harrods, dar nu l-am folosit niciodată pentru altceva decât lucruri de bază, absolut necesare. Lumea credea că el îmi cumpăra costume Chanel, dar eu le copiam, comandându-le la croitoreasă. Niciodată nu am fost o femeie întreţinută. Mereu am muncit şi mi-am plătit singură lucrurile. Totuşi, a fost ciudat apoi, când eram cu Rod Stewart, să merg cu el la shopping şi să-l urmăresc cum îşi cumpără haine de la Yves Saint Laurent, iar mie nu-mi ia nimic. Iar eu mai şi plăteam 100 de dolari pe lună pentru spaţiul în care locuia cu mine", a declarat ea pentru Mail on Sunday. Ce-i drept, Ronnie Wood, chitaristul de la Rolling Stones, a povestit şi el cândva că Rod Stewart este foarte zgârcit... "Mai mult, mai şi împrumuta lenjerie intimă de la mine", a continuat Britt. "Îi plăceau mai ales chiloţii mei din mătase. Pe aceia îi purta des!" 

rod stewart 3 jpg jpeg

Mulţi dintre fanii lui Rod îşi vor aminti acum că artistul a experimentat o perioadă în care purta colanţi şi avea mişcări de dans despre care mulţi comentau că ţineau de cealaltă comunitate sexuală... Şi nu e greu să ni-l imaginăm dansând prin casă în chiloţi de femeie şi cântând: "Do Ya Think I'm Sexy?". Rămâne, totuşi, întrebarea, de ce o doamnă de 77 de ani ar simţi nevoia unor astfel de dezvăluiri lipsite de eleganţă, la 43 de ani de la încheierea relaţiei cu Rod. Ah, ok: privind imaginea de mai jos, cu Britt în zilele noastre, înţelegem de ce: Britt a îmbătrânit altfel. Sau a rămas ca în tinereţe.

britt gettyimages 888650188 jpg jpeg

Foto: Getty Image



Recente pe Ok! Magazine

Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png