Fosta iubită a lui Rod Stewart face dezvăluiri despre celebrul artist: "Îi plăcea să-mi poarte lenjeria intimă!"

20 ianuarie, 2020
6 deschidere rod stewart ok jpg jpeg

Povestea lor de iubire s-a întâmplat acum mulţi ani, însă Britt Ekland are nişte amintiri spumoase despre Rod Stewart

Ajunsă la 77 de ani, actriţa suedeză Britt Ekland a simţit nevoia să rememoreze nişte amănunte picante din relaţia ei de doi ani cu Rod Stewart (75), desfăşurată între 1975 şi 1977. Astfel, fosta Bond Gril a povestit că Rod este singurul ei ex de care s-a despărţit cu scandal şi cu care a rupt orice comunicare ulterior. Aşa se şi explică de ce acum a făcut acest gest de a dezvălui, bunăoară, că lui Rod îi plăcea să poarte chiloţii ei...

rod stewart gettyimages 3142980 jpg jpeg
rod stewart 2 gettyimages 3426630 jpg jpeg

Totodată, Britt susţine că Rod nu stătea prea bine cu banii în acea perioadă - de aceea o punea pe ea să plătească chiria, în schimb el îşi arunca banii pe haine de firmă, iar ei nu-i cumpăra niciodată nimic. De notat că această relaţie a venit pentru Britt după ce divorţase de celebrul comediant Peter Sellers, cu care are o fiică, Victoria, divorţul survenind pe motiv de violenţă domestică din partea lui. "Peter îmi dăduse cardul lui de la Harrods, dar nu l-am folosit niciodată pentru altceva decât lucruri de bază, absolut necesare. Lumea credea că el îmi cumpăra costume Chanel, dar eu le copiam, comandându-le la croitoreasă. Niciodată nu am fost o femeie întreţinută. Mereu am muncit şi mi-am plătit singură lucrurile. Totuşi, a fost ciudat apoi, când eram cu Rod Stewart, să merg cu el la shopping şi să-l urmăresc cum îşi cumpără haine de la Yves Saint Laurent, iar mie nu-mi ia nimic. Iar eu mai şi plăteam 100 de dolari pe lună pentru spaţiul în care locuia cu mine", a declarat ea pentru Mail on Sunday. Ce-i drept, Ronnie Wood, chitaristul de la Rolling Stones, a povestit şi el cândva că Rod Stewart este foarte zgârcit... "Mai mult, mai şi împrumuta lenjerie intimă de la mine", a continuat Britt. "Îi plăceau mai ales chiloţii mei din mătase. Pe aceia îi purta des!" 

rod stewart 3 jpg jpeg

Mulţi dintre fanii lui Rod îşi vor aminti acum că artistul a experimentat o perioadă în care purta colanţi şi avea mişcări de dans despre care mulţi comentau că ţineau de cealaltă comunitate sexuală... Şi nu e greu să ni-l imaginăm dansând prin casă în chiloţi de femeie şi cântând: "Do Ya Think I'm Sexy?". Rămâne, totuşi, întrebarea, de ce o doamnă de 77 de ani ar simţi nevoia unor astfel de dezvăluiri lipsite de eleganţă, la 43 de ani de la încheierea relaţiei cu Rod. Ah, ok: privind imaginea de mai jos, cu Britt în zilele noastre, înţelegem de ce: Britt a îmbătrânit altfel. Sau a rămas ca în tinereţe.

britt gettyimages 888650188 jpg jpeg

Foto: Getty ImageRecente pe Ok! Magazine

ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia