Fosta Prima Doamnă a Franței Carla Bruni, incredibil de sexy la 55 de ani. Cum s-a afișat la Veneția?

4 septembrie, 2023

Carla Bruni-Sarkozy a fost o apariție plină de farmec, sâmbăta trecută, la Festivalul Internațional de Film de la Veneția, participând la proiecția specială a The Lion’s Share: A History Of The Mostra, un film produs cu ocazia celei de-a 80-a aniversări a festivalului.

Carla Bruni profimedia 0802521410 jpg

Cântăreața în vârstă de 55 de ani a arătat incredibil pe covorul roșu, alegând o rochie neagră fluidă de la casa Valentino, cu despicătură în față, care i-a pus în evidență silueta uluitoare și picioarele sexy, de fost model.

Artista italiancă, soția fostului președinte francez Nicolas Sarkozy, a adăugat look-ului său elegant o pereche de ochelari de soare stilați. Fosta Prima Doamnă a Franței, deși sexy, n-a fost iertată complet de trecerea anilor, căci, la o privire mai atentă, se poate observa pielea nu foarte tonifiată de pe brațele italiencei. Chiar și-așa, Carla nu se ferește să aleagă ținute care-i descoperă aceste părți ale corpului mai puțin... lucrate, vedeta fiind în continuare adepta rochiilor cu vedere la picioarele ei lungi, așa cum o făcea și-n tinerețe.

Carla Bruni se află la Veneția alături de soțul ei, fostul președinte Nicolas Sarkozy, cu care a fost fotografiată cu o zi în urmă pe canalele orașului, într-o barcă-taxi.

Festivalul de Film de la Veneția de anul acesta este unul mult mai discret decât în anii trecuți, deoarece o mare parte dintre starurile de la Hollywood aleg să stea departe din cauza grevele SAG-AFTRA. Evenimentul a început miercuri cu o primă seară de debut în care pe covorul roșu au pășit îndeosebi actrițe și actori italieni.

Festivalul de film are loc la Lido - așa-numita plajă a Veneției - o insulă subțire din Laguna Venețiană, situată la o scurtă excursie cu barca din orașul principal. Festivalul Internațional de Film de la Veneția este cel mai vechi festival de film din lume, în prezent derulându-se cea de-a 80-a ediție a sa.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg