Fostul lui Jlo i-a lăsat un mesaj, după care i-a cerut scuze lui Alex Rodriguez

11 aprilie, 2019
3 jlo sean diddy jpg jpeg

Jennifer Lopez a fost prinsă într-o situaţie incomodă după ce fostul ei iubit i-a lăsat un comentariu îndrăzneţ la una dintre fotografiile postate în social media, iar actualul iubit, Alex Rodriguez, a simţit nevoia să-l pună la punct.

”Omg” (Doamne, Dumnezeule!”), însoţit de un emoticon îndrăgostit, i-a scris P Diddy lui Jlo în dreptul unei fotografii sexy, pe Instagram, la care Alex Rodriguez a replicat: ”Sunt un norocos”. Evident, schimbul de replici a fost vizibil pentru toţi cei care o urmăresc pe artistă.

1 jlo jpg jpeg

Invitată în emisiunea radiofonică ”The Breakfast Club”, Jennifer Lopez şi-a amintit de această întâmplare care datează de acum câteva luni şi e explicat că situaţia nu este tensionată între fostul şi actualul ei iubit şi că primul şi-a cerut scuze pentru comentariu deplasat.

2 jlo arod jpg jpeg
stanga
dreapta
1 jlo jpg jpeg
2 jlo arod jpg jpeg

”I-a scris lui Alex imediat după şi şi-a cerut scuze. I-a spus: „ştii, n-am vrut să spun nimic cu aia. Vă respect foarte mult şi mă bucur pentru voi”. Noi am fost împreună acum foarte mulţi ani. Eram practic copii”, a explicat Jennifer Lopez în timpul emisiunii ”The Breakfast club”.Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg