Fostul soţ al lui Kim Kardashian spune adevărul despre mariajul cu vedeta

27 martie, 2019
2 kim kris main jpg jpeg

Au fost căsătoriţi doar 72 de zile şi toată lumea a spus despre mariajul lor că a fost doar pentru bani, însă Kris Humphries a lămurit acum lucrurile.

Sătul să tot fie acuzat că s-a căsătorit cu Kim Kardashian doar pentru a avea benefiicii materiale, fostul soţ al acesteia dă cărţile pe faţă. Jucătorul de baschet a mărturisit că era ”naiv” pe atunci şi că nici nu s-ar fi putut gândi la uniunea lor ca la ceva din care să scoată profit. ”Trebuia să ştiu în ce mă bag. Eram cu siguranţă naiv în legătură cu cât mi se va schimba viaţa. Dar dacă e ceva ce m-a deranjat e că oamenii spuneau că mariajul meu era fals”, a declarat Kris Humphries, cel de-al doilea soţ al lui Kim Kardashian.

7 kris kim nunta jpg jpeg

Într-un interviu cu The Players` Tribune, el spune că mariajul lor de doar 72 de zile a fost ”100%” real, chiar dacă a ajuns foarte repede la final. Kris a dezvăluit şi că divorţul a fost neaşteptat şi că timp de un an a fost într-o ”perioadă neagră”. ”Reaţia noastră a fost 100% reală. Dar când devine clar că ceva nu merge, ce mai poţi face? A fost oribil”, a mai spus sportivul cu care Kim a fost căsătorită în 2011.

4 kris kim kardashian profimedia 0101556065 jpg jpeg
stanga
dreapta
3 kim kris main jpg jpeg
6 kris kim jpg jpeg
7 kris kim nunta jpg jpeg
4 kris kim kardashian profimedia 0101556065 jpg jpeg
5 kris kim kardashian profimedia 0101828513 jpg jpeg

Amintim că vedeta de reality-show şi sportivul şi-au început relaţia în octombrie 2010, iar logodna s-a petrecut în mai 2011. La doar trei luni de la fericitul eveniment, Kim şi Kris au ajuns şi-n faţa altarului. Ceremonia a fost filmată şi difuzată în reality show-ul vedetei, participând nu mai puţin de 450 de invitaţi de seamă, printre care chiar şi celebrităţi de la Hollywood. Cât a costat aventura? 10 milioane de dolari. Cât au scos în urma ei? Mult mai multe milioane.

foto: profimedia