FOTO Anda Adam a fost cerută în căsătorie. "A fost ca într-un film, parcă nici nu îmi vine să cred că a fost totul realitate"

28 octombrie, 2021
1 anda adam s a logodit 7 jpg jpeg

Artista a avut parte de o cerere în căsătorie inedită, într-un decor ca-n poveşti.

Povestea de dragoste dintre Anda Adam şi omul de afaceri arădean Yosif Eudor Mohaci a debutat furtunos şi continuă să evolueze cu paşi repezi. Când de-abia începeam să ne obişnuim cu o Anda Adam liberă de contract, iată că noul ei iubit vine cu promisiuni pe viaţă. Zilele trecute, Yosif a pus la cale o cerere în căsătorie ca-n poveşti.

„Mi-a pregătit o vacanţă surpriză, unde mi-a făcut şi o altă surpriză!", povesteşte entuziasmată Anda Adam, concurentă în show-ul "Bravo, ai stil! Celebrities", difuzat la Kanal D.

8 anda adam s a logodit 8 jpg jpeg

"Am avut parte de o experienţă inedită, într-o locaţie în care zboară zeci de baloane. A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo şi a pus la cale o cerere în căsătorie. A fost cred că unul dintre cele mai frumoase momente din viaţă mea şi nu pot decât să îi mulţumesc pentru asta. Este o destinaţie pe care voiam să o vizităm de mult, el a vrut să îmi facă o surpriză, să mă aducă aici, în Cappadocia. Bineînţeles că m-am gândit că ar fi superb, odată ajunşi acolo, să facem şi o şedinţa foto, este foarte instragamabil locul. El, între timp, a pus la cale, fără că eu să ştiu, toate detaliile că să îmi facă surpriză, să pregătească momentul cererii în căsătorie."

3 anda adam s a logodit 2 jpg jpeg

"Am ajuns eu că o floricică, la 5 dimineaţă, la şedinţa foto. Când am terminat de fotografiat şi m-am întors la iubitul meu, el deja era în costum, cu cutia cu inelul pregătite; s-a aşezat în genunchi şi m-a întrebat dacă vreau să fiu soţia lui. A fost foarte emoţionant, nu mă aşteptam, am plâns de bucurie... Toţi oamenii din baloane, care treceau pe deasupra noastră, ne felicitau şi ne făceau cu mâna. A fost ca într-un film, parcă nici nu îmi vine să cred că a fost totul realitate. Nu mai credeam sau nu mai speram că o să se întâmple acest lucru...".

În ceea ce priveşte stabilirea nunţii, Anda a spus că atunci "Când vom decide şi ziua nunţii, vă vom anunţa”.

Anda Adam a surprins pe toată lumea când s-a despărţit de Sorin Nicolescu, tatăl fetiţei sale, Evelin (5).

Yosif Eudor Mohaci are mai multe afaceri în România, dar a locuit o vreme şi în Elveţia şi Franţa. Ca şi Anda, a mai fost şi el căsătorit, în decursul căreia fosta soţie, Ioana, i-a născut o fiică, pe nume Nicole (5).

FOTO: Kanal D/InstagramRecente pe Ok! Magazine

sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg