FOTO Are 47 de ani, dar încă le dă clasă fetelor tinere. Ileana Badiu face furori într-o ţinută ultra-mini

4 noiembrie, 2021
1 ileana badiu sexy tinuta mini 01 jpg jpeg

Frumoasa blondă ne demonstrează din nou că vârsta e doar o cifră.

Puţinele sunt femeile care îşi mai permit să poarte mini după 40 de ani, dar ea o face cu stil. Ileana Badiu ne-a obişnuit să fie într-o formă excelentă, cu un trup zvelt, bine lucrat la sală ori tonifiat prin sport în aer liber. Hainele parcă şi ele îi iubesc trupul, iar garderoba ei este una de invidiat.

Nu de puţine ori, Ileana Badiu a purtat fuste sau rochii scurte, expunâdu-şi picioarele lungi şi frumoase. La fel, nu s-a ferit nici de ţinutele mulate, care i-au complimentat formele. Dar iată că acum a fost şi mai îndrăzneaţă şi optat pentru un outfit super sexy, mai scurt ca oricând.

Pentru una dintre cele mai frumoase zile de toamnă, ea a optat pentru o ţinută neagră ultra-mini, cu cizme lungi bej,un trenci cu imprimeu wild şi o geantă Furla. Un look ce i-a evidenţiat mai mult ca oricând şi silueta, şi picioarele. Şi când te gândeşti că toată această compoziţie vestimentară a plecat de la... perechea de cizme.

"Adevărul este ca n-am chef de mai nimic… mă apasă tare perioada pe care o trăim. Gina, femeie fiind, a ştiut însă, care-i reţeta de a mă scoate din ale mele şi a mă face să zâmbesc. Mi-a trimis cizmele astea de vis care... m-au pus pe picioare, aşa că m-am mobilizat, mi-am luat poşeta potrivită, fusta cea mai scurtă din garderobă şi am scos cizmele + zâmbetul la plimbare în oraş, mai ales că a fost soare şi frumos azi", a scris Ileana Badiu pe Instagram alături de câteva instantanee sexy, care au adunat mii de like-uri.

"Adevărul e că aşa picioare merită aşa cizme" a fost reacţia unuia dintre internauţi. Iar noi susţinem din plin această afirmaţie.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg