FOTO Corina Bud şi-a sărbătorit ziua de naştere pe o insulă din Marea Caraibilor

27 ianuarie, 2022
1 corina bud aniversare zi de nastere in st barths caraibe 42 de ani 2022 1 jpg jpeg

Baloane, flori, vin bun, o prăjitură cu ciocolată cu dedicaţie şi Marea Caraibilor la picioare, la răsărit. Ce-şi poate dori mai mult o femeie de ziua ei?

După un 2021 care a părut mai mult o lungă vacanţă, cu multe popasuri de lux (din Dubai în Positano, Capri şi Veneţia, din Istanbul la Ibiza şi Madrid, apoi New York, Milano, Londra şi Miami), ziua de naştere din 2022 a prins-o pe Corina Bud pe una dintre cele mai frumoase insule din nord-vestul Mării Caraibilor, St. Barths.

Cunoscută drept "paradisul miionarilor" şi una dintre destinaţiile preferate ale vedetelor din Statele Unite, pentru exotismul său, dar şi pentru aerul colonial francez, St. Barths (sau Saint-Barthélemy, după denumirea sa oficială) este o insulă exclusivistă şi cu un grad de securitate sporit datorită unei mari proprietăţi deţinută de celebra familie Rockefeller.

Într-un astfel de cadru şi-a sărbătorit Corina Bud cea de-a 42-a aniversare, cu tot răsfăţul aferent: icre negre şi aperitive selecte, un mini-tort de ciocolată, vin alb, un buchet cu flori pastel, un balon în formă de cal argintiu (că tot se afla la Cheval Blanc) şi o minunată privelişte spre golful în care ancorează ambarcaţiuni care mai de care mai luxoase.

11 corina bud aniversare zi de nastere in st barths caraibe 42 de ani 2022 11 jpg jpeg

Sărbătorita şi-a petrecut ziua pe plajă, într-o ţinută sport, afişând acelaşi trup perfect, cu un tonus de invidiat. Spre seară, a îmbrăcat o rochie lungă şi transparentă din dantelă neagră şi a pornit spre centrul insulei, pentru şi mai multă distracţie.

Cum în imagini se văd două pahare lângă sticla de vin pusă la rece şi, oricum, de-obicei într-o astfel de destinaţie ajungi cu perechea ta, putem presupune că artista se află în St. Barths cu noul său partener, un afacerist român de top, despre care mediaflux.ro a scris că ar fi asociat într-un grup imobiliar cu investiţii globale şi că ar răsfăţa-o pe Corina cu excursii scumpe şi i-ar fi dăruit chiar şi un Range Rover.

5 corina bud aniversare zi de nastere in st barths caraibe 42 de ani 2022 5 jpg jpeg

Cert e că, deşi nu a mai fost activă pe plan muzical, cel puţin în afara studioului, Corina o duce chiar foarte bine şi pare fericită. Totodată, focusul ei pare să fie fiul său, Robin, despre care spunea în urmă cu câţiva ani că vrea să-l vadă studiind în străinătate - ceea ce s-a şi întâmplat.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg