FOTO Eli Roman şi-a botezat în weekend al treilea copil. "Acum 7 ani mă întrebam dacă o să pot avea vreodată copii", spune prezentatoarea TV

18 aprilie, 2022
1 eli roman botezul fetitei ana maria al treilea copil minune stelian negrea 1 jpg jpeg

Petrecere mare în familia prezentatoarei de televiziune! Mica ei prinţesă a primit sfânta taină a botezului.

La şase luni de când a venit pe lume, micuţa Ana-Maria a fost creştinată. Şi, pentru că părinţii ei o consideră cea de-a treia lor minune de la Dumnezeu, şi ziua botezului a fost una specială, fiind aleasă chiar în weekendul de Florii.

De ce o a treia minune? Pentru că, dacă cei doi băieţei ai lui Eli Roman şi ai lui Stelian Negrea, Andrei şi Matei, au venit după multe rugăciuni şi multe tratamente, urmate de fertilizări in vitro, cea de-a treia sarcină a fost complet neprogramată, fiind o mare surpriză pentru cuplul de jurnalişti. Chiar şi acum, Eli Roman e copleşită de miracolul pe care-l trăieşte. 

"Mă uit şi acum (...) şi nu-mi vine să cred că am şi o fetiţă. Asta după ce acum 7 ani mă întrebam dacă o să pot avea vreodată copii. Ei bine, am chiar 3 şi, pe cât de frumos e, pe atât de grele sunt unele perioade. (...) Nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi fără ajutoare. Chiar şi aşa, sunt zile în care timpul zboară, parca nici să-i drăgălesc suficient pe fiecare în parte nu apuc. Încerc pe cât posibil să petrec timp cu fiecare, să-i iubesc să mă mai încarc cu energie pentru că, atunci când sunt cu toţi 3, trag de mine care cum poate. Iubire am nelimitată pentru ei, timpul aş vrea să fie şi el nelimitat, să pot în tihnă să mă bucur de tot ce am, acum", spunea Eli Roman cu câteva zile înainte de botez.

4 eli roman botezul fetitei ana maria al treilea copil minune stelian negrea 3 jpg jpeg

Şi iată cum, în sâmbăta de dinainte de Florii, micuţa Ana-Maria a fost creştinată, având parte şi de o petrecere cu tematică de inorogi la Gargantua Kiseleff.

3 eli roman botezul fetitei ana maria al treilea copil minune stelian negrea 2 jpg jpeg

"Azi am sărbătorit împlinirea primei jumătăţi de an şi naşa i-a făcut băiţa de a doua zi după botez. Viaţa să-ţi fie binecuvântată cu tot binele din lume micuţa noastră creştină. Te iubim!", a notat Eli Roman pe pagina ei de socializare, alături de câteva instantanee de la prima petrecere a fetiţei ei şi a lui Stelian Negrea.

FOTO: arhiva personalăRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}