FOTO Keep calm! Este doar Kim Kardashian cu sânii la vedere!

12 martie, 2015
rp kim 10 jpg jpeg

Nu trece o zi fără ca starleta să-şi facă apariţia, aşa că nici noi nu putem s-o ignorăm, mai ales că obervăm cât efort depune pentru a fi băgată în seamă. Vorbim, desigur, despre Kim Kardashian şi al său stil

Nu trece o zi fără ca starleta să-şi facă apariţia, aşa că nici noi nu putem s-o ignorăm, mai ales că obervăm cât efort depune pentru a fi băgată în seamă. Vorbim, desigur, despre Kim Kardashian şi al său stil cameleonic, menit să arunce în aer audienţele reality-show-ului său.

Cea mai recentă apariţie a sa datează de acum de acum câteva ore şi probabil îşi va pierde din actualitate în alte câteva ore, căci Kim este neobosită şi vrea să demonstreze că are un dressing imens şi că niciodată nu rămâne fără ţinute noi. Sau poate că suntem noi răutăcioşi şi ea are, pur şi simplu, o viaţă activă.

Însă, revenind la subiect, Kim a fost fotografiată, aseară, pe când se îndrepta spre o cină romantică alături, bineînţeles, de soţul său, Kanye West. După cum era de aşteptat, Kim a purtat pentru această ocazie o ţinută îndrăzneaţă, care a lăsat totul la vedere.

image

Nu e nicio surpriză de altfel, căci ştim că starleta nu se fereşte să-şi arate trupul atent sculptat prin atâtea intervenţii chirugicale, însă nu putem să nu ne întrebăm: până când Kim?

Sursă foto: Hepta / TwitterRecente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg