FOTO Locul în care Andreea Esca se simte cea mai fericită: "Miroase a vacanţele copilăriei mele superbe"

10 august, 2021
1 andreea esca vacanta in porumbacu de sus 15 jpg jpeg

În timp ce alţii îşi petrec vacanţa pe Coasta de Azur, în Capri sau în paradisuri exotice, vedeta Ştirilor Pro TV a ales să-şi petreacă concediul în Transilvania, la moşia sa din Porumbacu de Sus.

La fel ca anul trecut, când s-a retras la poalele Negoiului, în judeţul Sibiu, după infecţia cu COVID-19, Andreea Esca s-a reîntors în satul copilăriei sale, în miros de fând şi de flori de câmp.

O mare iubitoare de tradiţie, ea şi soţul său, Alexandre Eram, au investit în recondiţionarea unor locuinţe autentic româneşti, pe care le-a cumpărat de la localnici şi le-a amenajat îmbinând confortul contemporan cu farmecul popular. Acum, acele locuinţe sunt integrate complexului turistic Oberwood.

31 porumbacu de sus oberwood 1 jpg jpeg

"Atunci când simt mirosul de fân proaspăt cosit şi de uliţă de la poalele muntelui,  mă simt copil, mă simt liberă, fericită, pot să uit de "trebuie să". La casa surorilor bunicului meu veneam în fiecare vacanţă de vară şi câteodată şi de sărbătorile de Crăciun şi de Paşte", povesteşte Andreea Esca în 0217.

Totul a pornit de la tatăl său, care i-a insuflat dragostea pentru ţară şi tradiţii, a luat o asemenea casă din Ţara Făgăraşului, construită în 1874, şi a donat-o Muzeului Astra din Sibiu.

"Când am avut şi eu copii, am cumpărat şi eu o casă în satul bunicului meu şi am recondiţionat-o, pentru ca, la rândul meu, să transmit mai departe copiilor mei această legătură cu locul, pentru ca şi ei să poată spune că le place la ţară, că au o ţară."

18 andreea esca la porumbacu de sus 5 jpg jpeg

O singură casă poate găzdui până la 6 turişti, costul închirierii fiind de aproximativ 100 de lei de persoană, pe noapte. În curte, oaspeţii se pot bucura de o grădină plină de verdeaţă, foişor şi bucătărie de vară cu şezlonguri, dar şi de o zonă de plajă cu nisip, amenajată lângă râul care trece prin spatele caselor şi al cărui susur e terapie curată pentru cei ce vin din freamătul oraşului.

Într-un asemenea loc plin de inspiraţie populară, cu aer curat, ritm domol şi produse naturale, se încarcă cu energie Andreea Esca zilele acestea. „Chiar sunt fericită când ajung aici! Miroase a vacanţele copilăriei mele superbe. #multumesc #tata #mama”, a scris vedeta postului Pro TV pe Instagram.

6 andreea esca vacanta in porumbacu de sus 5 jpg jpeg

Şi, pentru că întreaga zonă a Sibiului e plină de locuri pitoreşti, Andreea Esca le-a arătat fanilor săi internauţi şi alte bijuterii arhitectonice, precum clădirile colorate şi străzile pietruite ale Sibiului ori zidurile frumos restaurate ale bisericii fortificate din Cincşor. Un paradis autohton în care a poposit şi actriţa Mirela Oprişor.

Iată câteva dintre postările inspiraţionale ale Andreei Esca din leagănul copilăriei sale, Porumbacu de Sus.Recente pe Ok! Magazine

Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg
Brian May facut cavaler de Charles jpg
Lindsay Lohan  si Bader Shammas   profimedia 0735561493 jpg
3 gabriela firea dubla aniversare pe litoral vacanta cu familia la mare 2 jpg jpeg
Alejandro Lococo ©Manuel Kovsca PSPC  DSC9139 Jan 31 2023 jpg
Bennifer la noua casă, Profimedia (1) jpg
Ashley Graham și Hugh Grant, Profimedia (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}