FOTO Robert Turcescu şi-a dus familia în Zanzibar, destinaţia la modă în pandemie

19 ianuarie, 2022
1 robert turcescu sotia oana fiica vera ilinca jpg jpeg

Ca mulţi alţi români, jurnalistul şi-a început anul la soare, dând iarna septentrională pe căldura africană.

Robert Turcescu bifează un început de 2022 de bun augur. Împreună cu soţia sa, designerul vestimentar Oana Nuţu Turcescu, şi de fiica lor, Vera Ilinca, jurnalistul a zburat spre ţările calde, pentru o experienţă africană, în plină iarnă.

Departe de zgomotul urban, dar şi de problemele din politica şi societatea românească, Robert Turcescu savurează din plin liniştea la umbra palmierilor, în sunet de valuri şi vânt domol, în paradisul accesibil din Tanzania. De frumuseţea acelor locuri ideale, imortalizate în atâtea postcarduri de vis, a rămas impresionată şi mai tânăra lui soţie, Oana, care se relaxează la plajă ori la piscină.

De altfel, familia Turcescu a ales pentru acest sejur confortul oferit de un resort de 5 stele, din Mchangamle, între ţărmul mării şi o rezervaţie naturală. Amenajate în stil specific din Zanzibar, cu acoperiş makuti şi mobilier local, vilele complexului oferă vedere la mare şi dispun de o piscină privată. Pentru cine nu vrea să lenevească la plajă, la piscină sau la masaj, resortul pune la dispoziţie echipamente pentru scufundări, snorkelling, kite surfing şi pescuit.

Nu ne îndoim că soţii Turcescu au trecut pe lista lor şi atracţiile pentru care Zanzibar este vestit: safari,  înotul cu delfinii, scufundarea în recif, turul plantaţiilor de mirodenii şi vizitarea Prison Island. Dar cea care pare să se bucure cel mai mult de această vacanţă la mare venită mai înainte de vreme este

, mezina jurnalistului. Fetiţa de 6 ani şi jumătate s-a adaptat perfect locului, şi-a găsit cel mai bun colţ de joacă şi de desenat, ba chiar a încercat şi o nouă coafură, cu codiţe în stil african.

FOTO: Instagram, Booking.comRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg