FOTO Sharon Stone are un partener de distracţie cu 38 de ani mai tânăr! Cine e bărbatul cu care dansează în cluburi?

7 iulie, 2021
2 sharon stone 1 jpg jpeg

De-a lungul timpului, actriţa a mai fost văzută petrecându-şi timpul alături de bărbaţi mai tineri decât ea. De data aceasta, însă, bate recordul!

Vedeta de 63 de ani din "Basic Instinct" a fost văzută de câteva ori ieşind în oraş, în Los Angeles, alături de... rappperul de numai 25 de ani RMR. Poate că numele lui nu îţi spune nimic - dar nici faţa! Pentru că artistul îşi protejează identitatea purtând mereu o mască de schi. Săptămâna trecută, Sharon şi RMR au fost văzuţi la cluburile Delilah şi The Highlight Room, unde au dansat pe muzică hip hop, iar ea s-a simţit atât de bine, încât a probat o mască identică cu cea purtată de el. "Sharon are o vară fierbinte", a comentat o sursă în exclusivitate pentru Page Six - New York Post. "Se simt foarte bine împreună, iar din grupul lui face parte şi Chris Brown. RMR o respectă şi crede că e o tipă foarte cool. A văzut de mai multe ori filmul Casino. Au o prietenie cu totul aparte", a dezvăluit aceeaşi sursă, care adaugă că cei doi se văd de vreo două luni.

2 rmr 1 jpg jpeg

Ce fel de prietenie? Unele zvonuri spun că ar fi împreună, dar această variantă nu are susţinere deocamdată - chiar dacă Sharon îşi ia o porţie straşnică de tinereţe cu nopţile petrecute în cluburi alături de el. Alţii susţin că actriţa iese alături de el tocmai pentru a cunoaşte pe cineva - întrucât îşi doreşte un bărbat în viaţa ei, dar nu îi este uşor să găsească unul. În 2019 apărea în ştiri declarând că îşi făcuse cont pe o aplicaţie de dating, dar contul ei fusese raportat ca fals şi blocat, pentru că nimănui nu-i venea să creadă că marea actriţă Sharon Stone putea fi pe o astfel de aplicaţie şi avea nevoie de aşa ceva. Dar Sharon este, până la urmă, o femeie normală, în căutarea unui companion. "Îmi doresc în viaţa mea pe cineva care vrea o relaţie de iubire, ca oricine altcineva", a spus actriţa simplu şi cu sinceritate. Iar acel cineva se poate ivi când este în club cu RMR, nu-i aşa? Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg