FOTO Thalia a împlinit 50 de ani şi arată incredibil. "Sunt în cea mai bună formă a mea!"

28 august, 2021
6 thalia a implinit 50 de ani silueta incredibila 1 jpg jpeg

Regina Telenovelelor a schimbat prefixul, dar doar în buletin! Celebra actriţă şi cântăreaţă mexicană are aceeaşi siluetă de adolescentă cu care făcea ravagii în "Marimar" şi "Maria del Bario".

Poate că Thalia a împlinit 50 de ani pe 26 august, dar arată ca o tinerică. Căsătorită din anii 2000 cu poducătorul Tommy Mottola (72), şi mamă a doi copii, Sabrina (13) şi Alejandro (9), artista de origine mexicană a făcut publice mai multe imagini surprinse la piscină, în care şi-a etalat trupul perfect. ”Sunt în cea mai bună formă a mea! Ce bine era să fi fost la 20 de ani cum sunt acum, la 50. Mă simt completă şi liberă”, dezvăluia aceasta în cadrul unui interviu acordat recent publicaţiei "Caras".

„Îmi trăiesc viaţa fără să ţin cont de experienţele neplăcute, ci mai degrabă învăţând din ele", a scris Thalia pe contul ei de Instagram, chiar de ziua ei. "Fără o relatare a valorii sociale sau economice a oamenilor, ci mai degrabă a sentimentului de pace, bucurie şi afecţiune pe care îl simt când sunt alături de ei. Indiferent de vârstă sau greutate, deoarece corpul meu nu este altceva decât vehiculul pe care îl conduce sufletul meu, astfel încât să se poată dezvolta pe acest plan. Fără a ţine cont de resentimente, invidii sau furie, deoarece atunci când le simţi sau le primeşti şi te agăţi de ele, îţi scurţi calitatea vieţii. Fără să socotesc vremurile în care am căzut, ci mai degrabă din cele pe care le-am înviat. Mulţumesc lui Dumnezeu! Mulţumesc mamei şi tatălui meu pentru că au fost canalul care m-a adus aici (şi pentru toată dragostea lor şi atâtea baloane şi prăjituri din copilăria mea). Mulţumesc familiei şi prietenilor mei pentru dragostea şi compania lor”, a fost mesajul ei pentru fanii internauţi.

Întrebată care este secretul siluetei sale adolescentine, Thalia, care practică yoga şi Pilates, spune că cel mai important este echilibrul său interior. „Scutură-te, mişcă-te, întoarce-te, cântă şi zâmbeşte, că viaţa este ceea ce se întâmplă chiar în acest moment. Bucură-te de toate cu fericire şi recunoştinţă”, scria ea în urmă cu câteva luni pe contul ei de Instagram.

Iar Thaliei îi place, într-adevăr, să râdă şi să se bucure de viaţă. „Menţinerea activă a corpului ca rutină zilnică este unul dintre cele mai importante lucruri pe care ţi le poţi oferi. Exerciţiile fizice, respiraţia, o dietă sănătoasă şi o minte pozitivă sunt total esenţiale pentru a te simţi plin de energie”, dezvăluie ea.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg