FOTO Wow, cum s-a transformat Lily James în Pamela Anderson! Adevărata Pamela este înfuriată la culme

17 mai, 2021
1 pamela deschidere jpg jpeg

Când s-a anunţat distribuţia filmului despre viaţa Pamelei Anderson, lumea a fost surprinsă în legătură cu actriţa aleasă pentru rolul principal. Acum, surprinderea continuă. Şi asta datorită transformării spectaculoase a lui Lily James

Actriţa este un cu totul alt gen de frumuseţe faţă de Pamela Anderson. Cu toate acestea, transformarea i-a reuşit din plin. Iar imaginile de la filmări (vezi galeria foto) dovedesc asta. Cum a reuşit Lily această transformare? Actriţa mărturiseşte că îi place să poarte sâni falşi pentru a reda bustul generos care a consacrat-o pe Pamela - iar acest detaliu o ajută să intre şi mai bine în personaj. Actorul care îl interpretează pe Tommy Lee, fostul soţ al Pamelei Anderson, este nimeni altul decât românul Sebastian Stan. Până aici toate bune şi frumoase. Dar există o persoană care nu e fericită deloc. 

3 pamela 1 profimedia 0610941506 jpg jpeg

Chiar Pamela Anderson, care tună şi fulgeră - în loc să fie fericită că s-a alocat un buget semnificativ pentru ecranizarea vieţii ei, atunci când mulţi comentează că Anderson, deşi a avut o viaţă plină de turbulenţe, nu merita o asemenea onoare. Totuşi, Pamela este extrem de nemulţumită, pentru că întregul proiect se desfăşoară fără acordul ei şi fără a fi consultată. Şi nici măcar nu este de acord cu actriţa aleasă. "Habar n-am cine este această Lily James. Nu am auzit de ea până acum!", a şuierat Anderson, deşi Lily a realizat deja în cariera ei actoricească mai multe decât Pamela. Prietena sa, Courtney Love, i-a luat apărarea: "Ruşine lui Lily James, cine dracului o mai fi şi asta!. E scandalos ce faceţi. Sunt cu sufletul alături de Pammy", a scris Courtney pe contul său de socializare, susţinând că echipa filmului exploatează pentru bani trauma trăită de Pamela atunci când a ajuns public filmuleţul în care ea făcea sex cu Tommy Lee.

pamesla reala profimedia 0436196736 jpg jpeg

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate