FOTO&VIDEO Anamaria Prodan, prinţesa balului, în Dubai! Femeia de afaceri a fost în centrul atenţiei la serata ocazionată de închiderea EXPO Dubai

31 martie, 2022
1 anamaria prodan regina balului la un eveniment de inchidere al expo dubai 1 jpg jpeg

Unul dintre cele mai aşteptate evenimente mondene din cosmopolitul emirat a avut loc aseară, într-un hotel de 5 stele.

Toţi cei care au ajuns în ultimele luni la Dubai au vizitat negreşit şi EXPO Dubai - prima Expoziţie Mondială organizată în Orientul Mijlociu. Timp de 6 luni, de la 1 octombrie 2021 şi până la 31 martie 2022, 192 de ţări au prezentat lumii contribuţia proprie la crearea unui loc mai bun pentru generaţiile viitoare, cu evenimente succesive ce-au promovat arta, arhitectura şi inovaţiile tehnice. Cu gustul caracteristic pentru grandoare al emiratului Dubai, liderul său, şeicul Al-Maktoum, a promis expoziţia universală „cea mai grozavă din istorie” - cu atât mai mult cu cât EXPO Dubai a coincis cu aniversarea a 50 de ani de la crearea Emiratelor Arabe Unite. Iar, pentru vizitatori, a fost un soi de călătorie în jurul lumii, care putea fi făcută complet în cinci zile, cât dura traversarea şi vizitarea tuturor pavilioanelor. Din 31 martie, însă, lumea îşi ia "la revedere" de la Expoziţiile Mondiale, până la următoarea întâlnire, cea de la Osaka, în 2025 (deşi sunt zvonuri conform cărora, în 2023, ar putea fi organizat în Arabia Saudită).

Dacă ceremonia de deschidere, de la Al Wasl Plaza, i-a avut pe afiş pe tenorul italian Andrea Bocelli şi pianistul chinez Lang Lang, pentru ceremonia de închidere organizatorii au optat pentru un eveniment elegant, regal, potrivit cu statutul monarhiei din Emirate.

Astfel, seara trecută, la Al Habtoor Palace Dubai, a avut loc „The Grand Ball of Princes and Princesses”, organizat sub Înaltul Patronaj al Prinţului moştenitor al Dubaiului, Şeicul Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Forbes şi ExpoDubaiUAE.

5 anamaria prodan regina balului la un eveniment de inchidere al expo dubai 4 jpg jpeg

"Prinţi şi prinţese din toată lumea vor intra într-un basm regal la Marele Bal al Prinţilor şi Prinţeselor de la Monte-Carlo, care va avea loc anul acesta la Dubai, pe 30 martie, la Habtoor Palace Dubai. Romantismul, deliciile culinare şi un spectacol muzical maiestuos vor încânta oaspeţii, transformând-o într-o noapte pe care nu o vor uita niciodată." Aşa suna anunţul evenimentului, unde am fost surprinşi s-o vedem şi pe Anamaria Prodan, îmbrăcată întocmai ca o membră a casei regale - după un dress-code agreat.

        View this post on Instagram                       A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

View this post on Instagram

A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Cu rochia sa neagră pe crinolină, din tafta şi tulle brodat, cu bijuterii opulente şi diademă pe cap, Anamaria Prodan a făcut impresie, pozând întocmai ca o prinţesă - ea având prinsă, peste ţinută, şi o panglică omagială, fix ca cei care deţin titluri nobiliare.

        View this post on Instagram                       A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

View this post on Instagram

A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Atmosfera de bal a fost dublată de un spectacol artistic, cu concursul unor dansatori, instrumentişti şi cântăreţi foarte apreciaţi - printre care s-a aflat şi un grup artistic din România, Cvartetul Fortissimi din Braşov.

Anamaria Prodan a profitat de costumaţia serii şi s-a fotografiat alături de un artist îmbrăcat într-un costum ce amintea de perioada lui Ludovic al XIV-lea. Cert e că afacerista s-a simţit în largul ei şi a fost zâmbitoare toată seara, având în atitudinea în care-şi purta rochia ceva care trăda plăcerea de-a face parte din această lume. Cine ştie ce-i va rezerva viitorul, de vreme ce tot se zvoneşte că ar fi intrat în graţiile unui prinţ arab?

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg