FOTO&VIDEO Andrea Bocelli în duet cu fiul său. Uite cât de frumos şi talentat este Matteo!

18 octombrie, 2018
1 andrea bocelli fiul matteo bocelli 25 jpg jpeg

Marele artist are cui să-i predea ştafeta pe scenă. Matteo Bocelli promite să fie un tenor de acelaşi calibru.

Are 21 de ani, face furori în modelling şi e deja pe lista celor mai hot burlaci din Italia. După ce a devenit imaginea brandului Guess, pozând alături de Jennifer Lopez pentru campania de promovare a colecţiei toamnă-iarnă 2017/2018, Matteo Bocelli a devenit cunoscut în cercul unor staruri precum Bella Hadid, Camila Cabello sau Leonardo DiCaprio.

Fiul lui Andrea Bocelli (60) din prima căsătorie a acestuia cu Enrica Cenzatti nu vrea să rămână, însă, doar o faţă frumoasă. Moştenind talentul incredbil al tatălui său, tânărul studiază la Conservatorul "Luigi Boccherini" din oraşul Lucca şi, după câteva evenimente publice unde şi-a demonstrat calităţile vocale, tatăl său a simţit că a venit momentul să-i crediteze vocea într-un duet pe care l-au lansat de curând împreună.

Piesa "Fall On Me" sună incredibil interpretată de aceşti doi tenori, iar videoclipul surprinde un moment de intimitate artistică, cu cei doi artişti cântând spate în spate la două piane, dar şi crâmpeie de familie, cu imagini personale. Melodia este deja inclusă pe noul album al celebrului artist pop-opera, "Si", care va fi lansat pe 26 octombrie.

"Oricine e părinte, oricine cunoaşte responsabilitatea de a fi mamă sau tată va înţelege în profunzime semnificaţia acestei piese", ne transmite Andrea Bocelli, artistul care şi-a clădit o impresionantă carieră în ciuda pierderii vederii, ca urmare a unui glaucom agravat în timpul unui accident la fotbal, în copilărie.

Andrea Boceli mai are un băiat din căsătoria cu Enrica Cenzatti, pe Amos (23), şi o fată cu actuala soţie, pe Virginia (6).

Foto: Facebook, Alessandro Moggi/ForteMagazine



Recente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG