FOTO&VIDEO CRBL, despre viaţa în Spania: „Românul e supravieţuitor. Spaniolul e foarte leneş şi înapoiat"

9 decembrie, 2021
1 crbl viata in spania sotia elena fiica alessia 1 jpg jpeg

Invitat în emisiunea  „Vorbeşte Lumea”, artistul a cântat şi a povestit despre viaţa sa din Spania, cu plusurile şi minusurile aferente. 

Revenit în ţară doar pentru o săptămână, CRBL a acceptat invitaţia celor de la ProTV de-a vorbi despre noua sa viaţă în Spania, un loc pe care-l numeşte deja "acasă". "Acasă, acum, este acolo, acasă e unde e familia". Adică în Marbella, acolo unde s-a mutat după 6 ani de peregrinări prin zona Valencia, cu preponderenţă în Benicàssim. "Am descoperit o altă lume, o altă Spanie. (...) Merită încercat, merită testat să vezi dacă îţi place stilul ăsta de viaţă, modul de viaţă."

Întrebat de Adela Popescu ce i s-a părut a fi cel mai greu în aventura mutării acolo cu soţia sa, Elena, şi cu fiica lor, Alesia (11), CRBL a spus că "Greu ne-a fost să-i înţelegem, încă mi-e foarte greu să-i înţeleg pe spanioli. Vorbesc în general. Spaniolul e foarte leneş şi foarte, foarte înapoiat. Asta îmi şi lipseşte din România, viteza cu care românul se adaptează şi rezolvă orice situaţie. Românul e supravieţuitor. Spaniolul... mañana."

5 crbl viata in spania sotia elena fiica alessia 4 jpg jpeg

Cu ce se ocupă CRBL în Spania? "Scriu, fac muzică în continuare, dar nu toată muzica trebuie să ajungă la televizor sau la radio, este muzica mea pe care o fac şi este online. Separat de treaba asta, sunt de mult implicat în tot ceea ce ţine de tehnologia asta nouă. De foarte mult timp sunt în zona asta. O să aduc un proiect aici, în România, de care o să auziţi. Mă interesează pentru că ştiu că BLOCKCHAIN o să fie o formă nouă de internet, ăla e viitorul şi, cu cât ştii mai multe despre el, cu atât te poţi adapta mai uşor. Nu vorbim despre Bitcoin, monede, ăla e doar un trade, e vorba despre noroc şi un pic de ştiinţă. Nu aia mă interesează, ci platforma.”

4 crbl viata in spania sotia elena fiica alessia 3 jpg jpeg

Alesia are aproape 11 ani şi s-a adaptat repede: „Alessia merge la şcoala British, e în sistemul ăsta de la 5 ani. Pe primul loc este mereu şcoala Alessiei. Ea s-a adaptat foarte uşor, este deja celebră la ea în şcoală. A fost desemnată să iasă în faţa tuturor colegilor din şcoală şi să vorbească în engleză. Şi spaniola o vorbeşte mai bine ca mine."

Uite ce a mia spus CRBL la "Vorbeşte Lumea":

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg