FOTO&VIDEO Lucian Viziru: "După 7 ani de Germania, m-am decis să mă întorc în România". Şi, tot acum, şi-a văzut pentru prima dată nepoţica

8 decembrie, 2021
1 lucian viziru intors in tara fratii viziru nepotica maria fiica lui augustin viziru mama acasa la viziru 13 jpg jpeg

Şi-a strâns tot ce avea în casa în care a stat, a umplut două maşini de teren cu diverse lucruri şi, ajutat de fratele său, Augustin, a revenit în ţară.

"Treci acasă! Acolo facem ce vrem noi!", i-a strigat Augustin Viziru, când maşinile au fost încărcate până le refuz cu haine, jucării şi alte lucruri la care nu a putut renunţa şi au pornit împreună spre România, cu mama şi cu fiul său, Mihai, pasageri în spate.

"Augustin a venit să mă ajute, că singur nu m-aş fi descurcat", spune Lucian Viziru, căruia i-a luat o săptămână întreagă să strângă tot ce-avea în casa din Germania şi vreo două zile să ajungă în România. Numai la Vama Nădlac a stat o oră, iar la Bucureşti a ajuns noaptea târziu, în jurul orei 03.00, întregul drum fiind documentat într-un filmuleţ urcat pe YouTube.

De ce s-a întors? Ei bine, pentru că Ema, soţia sa, lucrează de câteva luni în România şi o relaţie la distanţă e foarte greu de dus atât pentru ei, ca soţi, cât şi pentru fiul lor, Mihai.

"La început, mi-era frică de România. Dar acum lucrurile sunt un pic altfel. Sincer să fiu, de când am venit, m-am convins de faptul că, în Bucureşti, în România, lucrurile s-au schimbat în bine. O să râdeţi, dar mie îmi place ceea ce am găsit aici. Bine, nu este ca în Germania ori ca în Veneţia sau Monte Carlo, dar este mai bine", constata Lucian Viziru în urmă cu o lună când revenise în vizită în ţară, în timpul unei vacanţe de o săptămână a lui Mihai, şi când le-a arătat fanilor internauţi liceul în care a învăţat din clasa întâi până într-a 12-a, unde a înfiinţat trupa Gaz pe Foc şi unde a cunoscut-o şi pe Ema, soţia sa. 

"Dacă ar fi după mine, nici nu m-aş mai duce în Germania, dar Mihai are şcoală de terminat, eu trebuie să-mi închei socotelile cu şcoala mea de tenis de acolo. În condiţiile în care voi reşi să-mi pun pe picioare şcoala mea de tenis în România ori poate chiar un job în televiziune, un rol într-un film sau ceva care să mă satisfacă din toate punctele de vedere, abia atunci voi veni în România", spunea el la început de noiembrie, când încă nu ştia ce decizie va lua. "Când îţi pleacă nevasta să lucreze pentru că a prins un proiect mai mult decât interesant, ştii cum ţi se ia de Germania? Mă rog, dacă o iubeşti pe nevastă-ta, în cazul meu se aplică chestia ăsta. Iar eu, după ce am reuşit să-mi revăd soţia după 3 luni de zile, România mi se pare cel mai frumos loc din lume.(...) Acasă e unde îţi e inima."

Acum, că toată familia s-a reunit, era firesc ca Lucian să meargă să-şi viziteze nepoţica, pe fiica lui Augustin, micuţa Maria, care s-a născut pe 16 iunie 2020 şi pe care o ştia până acum doar din fotografii şi apelurile video în ţară. 

„Azi a fost prima dată când am fost în vizită la Augustin şi când mi-am cunoscut nepoţica”, a spus Lucian vizibil emoţionat de întâlnirea cu Maria. În vizită la Augustin Viziru a venit şi mama sa, iar toată familia s-a adunat la masă - o zi care, din nou, a fost surprinsă într-un vlog foarte apreciat de fanii internauţi.

FOTO: capturi videoRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg