FOTO&VIDEO Panică în echipa Faimoşilor de la "Survivor"! Lui Cătălin Zmărăndescu i s-a făcut rău şi a ajuns în ambulanţă

21 martie, 2022
1 catalin zmarandescu stare de rau la survivor ambulanta 3 jpg jpeg

Durul din tabăra roşilor a trecut printr-un moment dificil, care a demoralizat echipa.

Momente de panică în seara ce-a urmat jocului de recompensă! Sleit de puteri, din cauza alimentaţiei deficitare şi a efortului depus în soare, dar şi enervat că echipa lui a pierdut din nou în faţa Războinicilor, Cătălin Zmărăndescu a avut o cădere, care i-a îngrijorat pe coechipierii săi.

La cădereanopţii, medicul a sosit în tabăra Faimoşilor pentru a-i acorda sprijin lui Zmărăndescu. Cu toate că încerca să-i liniştească pe toţi, repetând că "Sunt bine, nu am nimic!", Tata Teo, medicul proiectului "Survivor" a decis transportarea lui la ambulanţă, pentru a-i da un tratament întăritor.

2 catalin zmarandescu stare de rau la survivor ambulanta 1 jpg jpeg

”Mi s-au înfundat foarte tare urechile şi aveam o stare de leşin”, i-a spus Cătălin Zmărăndescu lui Tata Teo, atunci când a ajuns la ambulanţă.

Ajuns în Consiliul de exil, faimosul a fost întrebat de Daniel Pavel cum se simte. "Am avut o săptămână destul de dificilă. M-am deshidratat foarte tare. Faptul că am stat şi în soare şi solicitarea fizică de pe traseu... am avut câteva momente în care chiar nu ştiu ce s-a întâmplat cu mine. Ştiu doar că m-am trezit oarecum în ambulanţă, dar o să-mi revin, nu asta este problema. Au mai fost săptămâni în care m-am accidentat pe traseu şi am făcut tot posibilul să fie bine. Momentan sunt OK. Sper ca la următorul joc să fiu şi mai bine. E un lucru care i se poate întâmpla oricui. Asta este, îţi mai fuge preşul de sub picioare, fără voia ta. Îmi cer scuze faţă de colegii mei, pentru că n-ar fi trebuit să mă vadă pe mine niciunul în situaţia asta, dar suntem oameni, experimentăm stări pe care nu ne-am gândit vreodată că o să le avem. Lipsa hranei, lipsa vitaminizării nu ţin cont de cât de puternic este omul sau cât de slab", şi-a motivat Cătălin Zmărăndescu starea.

10 catalin zmarandescu stare de rau la survivor ambulanta 9 jpg jpeg

"De-a lungul timpului, am învăţat să mă exteriorizez în funcţie de ceea ce se întâmplă în jurul meu. La mine nu ţine mult, în 2-3 minute trece, încerc să nu pun la suflet nimic. Dar poate şi faptul că mă consum foarte mult în interior şi nu mă exteriorizez poate fi unul dintre factorii care au dus la situaţia de mai devreme", a spus el, referindu-se la ultimele sale ieşiri nervoase.

"Am luat decizia, cel puţin, să las deoparte stresul şi stările care nu-mi fac bine, să încerc să mă consum mai puţin pentru eşecuri, deşi sunt conştient că asta va fi foarte greu. Pentru că sunt un om care pune suflet în tot ceea ce face şi în tot ceea ce-l înconjoară. În fine, o să-mi revin. Staţi liniştiţi, că nu scăpaţi de mine. De mine nu scăpaţi!", le-a spus Zmără coechipierilor săi.

Interesant este faptul că tot Zmărăndescu a fost şi cel mai rapid Faimos pe traseul Jocului de recompensă, ceea ce l-a adus în situaţia de a nominaliza concurentul trimis în exil din echipa sa. Iar el l-a ales pe T.J. Miles, argumentând că e singurul băiat din grup care nu a ajuns în Exil. De partea cealată, în tabăra Războinicilor, nou-venita Mihaela l-a nominalizat a treia oară pe Relu Pănescu să meargă pe Insula exilului, alegerea ei şocându-i chiar şi pe colegii săi.

FOTO: capturi TVRecente pe Ok! Magazine

luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg