Fran Drescher a dezvăluit trauma din cauza căreia a făcut cancer

10 mai, 2022
Fran Drescher jpg

Publicul român o știe cel mai bine din rolul ”Dădaca”. Deși este o actriță celebră, Fran Drescher nu a fost ocolită de probleme.

Vedeta a făcut cancer în 2000, iar ea este convinsă că o traumă imensă și neprocesată corespunzător a dus la evoluția acestei boli nemiloase.

Actrița a trăit o adevărată dramă în 1985, când a fost violată, într-un cadru foarte agresiv, sub amenințarea armei. În felul acesta, a mărturisit ea Page Six, sistemul imunitar a fost afectat, slăbit, debusolat. ”Am experimentat trauma violului și ani la rând nu am înțeles cât de tare m-a afectat emoțional. Am încercat să-mi continui viața”, a povestit vedeta la lansarea cărții sale ”N este de la Nanny”.

”Nu cred că este o coincidență faptul că am dezvoltat cancer ginecologic la câțiva ani după viol.”

Fran Drescher a fost diagnosticată cu cancer uterin în 2000 și a suferit, de îndată după aflarea diagnosticului, o histerectomie. Însă asta a venit după doi ani de diagnostice greșite ale medicilor. Histerectomia reprezintă intervenția chirurgicală de extirpare a uterului. Aceasta este indicată în cazul prezenței diferitelor afecțiuni ale uterului: fibroame, sângerări uterine abundente, durere pelvină, boală inflamatorie pelvină, endometrioză, adenomioză, neoplazii sau în unele cazuri de prolaps uterin.

Fran Drescher (3) jpg

Fran nu pune totul doar pe seama emoțională, ci și pe faptul că a fost expusă unor agenți toxici: ”Americanii sunt expuși constant produselor toxice, suferă de boli cronice sau au dependențe.” Drescher e convinsă că trebuie să ne analizăm viața la rece, să vedem ce ne afectează și cum ne periclităm sistemul imunitar, de ce corpurile noastre reacționează prin boli cronice.”

Povestea este foarte stufoasă și într-adevăr fiecare om poate să conștientizeze ce îl afectează cel mai tare. Împreună cu controalele periodice și cu o mai bună înțelegere față de emoțiile noastre, poate că am putea să controlăm mai bine diverse afecțiuni.

Fran Drescher (2) jpg

Legătura bolilor cu emoțiile și traumele emoționale sunt din ce în ce mai evidente.

De când a început lupta cu cancerul, actrița ajunsă la 65 de ani este foarte implicată în campanii de conștientizare. Ea a creat un ONG în 2007 dedicată femeilor bolnave de cancer și a mărturisit că pentru ea aceasta este acum pasiune și misiune de viață: ”Trebuie să înțelegem ce facem noi în viața noastră de ne îmbolnăvim.” ”În primul și în primul rând, trebuie să renunțăm la chimicale.”

Toate încasările de la cartea sa recent lansată, “N is for The Nanny”, vor merge în conturile fundației Cancer Schmancer, pentru a ajuta oamenii bolnavi.Recente pe Ok! Magazine

Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg