Fran Drescher a dezvăluit trauma din cauza căreia a făcut cancer

10 mai, 2022
Fran Drescher jpg

Publicul român o știe cel mai bine din rolul ”Dădaca”. Deși este o actriță celebră, Fran Drescher nu a fost ocolită de probleme.

Vedeta a făcut cancer în 2000, iar ea este convinsă că o traumă imensă și neprocesată corespunzător a dus la evoluția acestei boli nemiloase.

Actrița a trăit o adevărată dramă în 1985, când a fost violată, într-un cadru foarte agresiv, sub amenințarea armei. În felul acesta, a mărturisit ea Page Six, sistemul imunitar a fost afectat, slăbit, debusolat. ”Am experimentat trauma violului și ani la rând nu am înțeles cât de tare m-a afectat emoțional. Am încercat să-mi continui viața”, a povestit vedeta la lansarea cărții sale ”N este de la Nanny”.

”Nu cred că este o coincidență faptul că am dezvoltat cancer ginecologic la câțiva ani după viol.”

Fran Drescher a fost diagnosticată cu cancer uterin în 2000 și a suferit, de îndată după aflarea diagnosticului, o histerectomie. Însă asta a venit după doi ani de diagnostice greșite ale medicilor. Histerectomia reprezintă intervenția chirurgicală de extirpare a uterului. Aceasta este indicată în cazul prezenței diferitelor afecțiuni ale uterului: fibroame, sângerări uterine abundente, durere pelvină, boală inflamatorie pelvină, endometrioză, adenomioză, neoplazii sau în unele cazuri de prolaps uterin.

Fran Drescher (3) jpg

Fran nu pune totul doar pe seama emoțională, ci și pe faptul că a fost expusă unor agenți toxici: ”Americanii sunt expuși constant produselor toxice, suferă de boli cronice sau au dependențe.” Drescher e convinsă că trebuie să ne analizăm viața la rece, să vedem ce ne afectează și cum ne periclităm sistemul imunitar, de ce corpurile noastre reacționează prin boli cronice.”

Povestea este foarte stufoasă și într-adevăr fiecare om poate să conștientizeze ce îl afectează cel mai tare. Împreună cu controalele periodice și cu o mai bună înțelegere față de emoțiile noastre, poate că am putea să controlăm mai bine diverse afecțiuni.

Fran Drescher (2) jpg

Legătura bolilor cu emoțiile și traumele emoționale sunt din ce în ce mai evidente.

De când a început lupta cu cancerul, actrița ajunsă la 65 de ani este foarte implicată în campanii de conștientizare. Ea a creat un ONG în 2007 dedicată femeilor bolnave de cancer și a mărturisit că pentru ea aceasta este acum pasiune și misiune de viață: ”Trebuie să înțelegem ce facem noi în viața noastră de ne îmbolnăvim.” ”În primul și în primul rând, trebuie să renunțăm la chimicale.”

Toate încasările de la cartea sa recent lansată, “N is for The Nanny”, vor merge în conturile fundației Cancer Schmancer, pentru a ajuta oamenii bolnavi.Recente pe Ok! Magazine

Elena Chiriac Oana Ciocan Survivor jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg