Fratele Angelinei Jolie l-a scos din minți pe Brad Pitt: copiii cuplului au ajuns să-i spună acestuia tată

26 august, 2022

Au trecut șase ani de când cei doi mari actori au divorțat, dar detaliile neplăcute despre mariajul lor de-abia acum se fac cunoscute.

angelina, brad si gemenii jpg

S-a tot vorbit despre episodul tulburător din avionul privat și ce s-a întâmplat acolo între Brad Pitt, Angelina Jolie și copiii lor. Însă povestea acestui divorț foarte mediatizat cuprinde detalii și mai puțin cunoscute.

Un factor major în destabilizarea căsniciei Brangelinei ar putea fi fratele mai puțin cunoscut al lui Jolie, James Haven.

7 james haven deschidere jpg jpeg

Ei bine, apropierea incomodă dintre Jolie și fratele ei mai mare, James, l-a deranjat foarte tare pe Brad. Mai mult, în ultimii ani ai căsniciei lor, James s-a mutat în casa cuplului pentru a ajuta la îngrijirea copiilor lor. „James l-a scos din sărite pe Brad. Acesta i-a dat un ultimatum lui Angie: el sau eu!”, a declarat o sursă citată de Radar online. 

În 2016, așadar, James și-a asumat rolul de bonă-șefă în gospodăria Brangelinei. Iar acest aranjament a durat prea mult și l-a deranjat foarte tare pe Brad Pitt, în principal pentru că copiii au început să-i spună „tată” fratelui Angelinei. Întrucât Pitt era mereu plecat de acasă pentru filmări, se pare că James a început să-i ia locul lui Pitt, iar cei mai mici dintre copiii actorului l-au perceput pe acesta ca pe tatăl lor.

Implicarea lui James în familia surorii sale a fost ultima picătură de apă, care a umplut paharul divergențelor dintre Brad și Angelina, totul culminând cu faimosul episod de agresiune verbală (și, spune Angelina, chiar și fizică) din călătoria cu avionul a familiei Jolie-Pitt.



Recente pe Ok! Magazine

fiice de vedete colaj jpg
Georgina Rodriguez Crristiano Ronaldo Instagram webp
Alexandra Bădoi   Instagram jpg
Petronela Rotar jpg
Cher Richard Abouzaki, la Chefi la cuițite   Antena 1 (3) jpg
FotoJet Dive jpg
Céline Dion în Los Angeles, Instagram (2) png
vedete modeste colaj jpg
colaj vedete MINA jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Christine Boisson, actrița din filmul erotic Emmanuelle   profimedia 0226532462 jpg
Nicole Kidman, incendiară în Babygirl, Profimedia (6) jpg
Gerard Piqué și Clara Chía, Profimedia jpg
angelina jolie akala profimedia jpg
Michael Newman Foto Getty Images (1) jpg
vedete la debut colaj jpg
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
Kaia Gerber, Zoe Saldana, Kim Kardashian si Nicole Kidman printre vedetele la Academy Museum Gala   Profimedia jpg