Frumoasă şi curajoasă. O fostă Miss Ucraina luptă cot la cot cu bărbaţii pentru apărarea Kievului

2 martie, 2022
5 miss 4 jpg jpeg

Invadarea Ucrainei de către armata rusă, la ordinul lui Putin, a trezit în cetăţenii acestei ţări adânci sentimente patriotice.

Şi chiar dacă femeile şi copiii au posibilitatea să părăsească ţara şi să se pună la adăpost de bombardamentele ruseşti, multe ucrainence aleg să rămână şi să ajute cum pot împotriva invaziei ruseşti.

Este cazul unei foste regine a frumuseţii, care s-a alăturat miilor de civili ce s-au înarmat şi s-au oferit voluntari să-şi apare ţara. Anastasia Lenna, în vârstă de 31 de ani, fostă Miss Ucraina 2015, s-a alăturat patrioţilor care ajută la apărarea capitalei Kiev. “Toţi cei care vor trece graniţa Ucrainei nu intenţia de a ne invada ţara vor muri”, este mesajul tinerei ucrainence, alături de o fotografie în uniform de luptă şi cu arma-n braţe, postată pe contul ei de Instagram.

Lenna a fost inspirată de exemplul preşedintelui Volodimir Zelenski, pe care-l consideră un lider adevărat şi puternic şi care-a făcut apel la toţi cetăţenii Ucrainei să rămână şi să-şi apere ţara.

Lenna, care lucrează ca manager de relaţii publice în Turcia, pare că are pregătire militară, căci fosta Miss Ucraina a mai postat pe contul ei de Instagram imagini de la antrenamentele militare atât în condiţii de iarnă, cât şi de vară.Recente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE