Frumuseți din generații diferite: mame celebre și fiice care le-au călcat pe urme

22 martie, 2023

E clar că frumusețea este o moștenire de familie. Observăm acest lucru în cazul perechilor de mamă-fiică faimoase pe care ți le propunem spre admirare în aceste rânduri în care celebrăm eternul feminin.

ROBIN WRIGHT ȘI DYLAN PENN

GettyImages 850396698 jpg

Una-i fosta soție superbă a lui Sean Penn, a doua este fiica superbă a acestuia. În vârstă de 31 de ani, splendida Dylan a moștenit ce-i mai bun de la ambii părinții (dar, din fericire, aspectul fizic de la mama sa) și a reușit să-și facă și un loc al ei în industria filmului. În același timp, trebuie să apreciem și silueta divină pe care o afișează și mama Robin, la cei 56 de ani. 

CINDY CRAWFORD ȘI KAIA GERBER

Cindy Crawford si Kaia GettyImages 1423560937 jpg

Atâta frumusețe într-o singură familie... parcă nu e drept. Dacă Cindy a fost unul dintre supermodelele originale care au dus modellingul pe culmile gloriei, care erau șansele ca fiica ei să-i calce pe urme? Cu succes chiar, căci tânăra de 21 de ani este unul dintre cel mai bine plătite modele ale generației sale. O fi ajutat și numele, dar și frumusețea fetei e de netăgăduit.

DIANA ROSS ȘI TRACEE ELLIS ROSS

Diana Ross si fiica GettyImages 1137160896 jpg

Diana Ross este o divă a muzicii soul, care nu mai are nevoie de nicio prezentare. În mod similar, fiica ei în vârstă de 50 de ani, Tracee, s-a impus ca actriță și comediantă, cel mai recent succes al ei fiind rolul principal din serialul Black-ish. Am putea spune că, pe lângă o carieră de succes, actrița a moștenit și eleganța specială a mamei Diana.

JERRY HALL ȘI GEORGIA MAY JAGGER

Jerry Hall profimedia 0720542985 jpg

În tinerețe, Jerry Hall era un model de renume mondial, care-a făcut tranziția și la actorie, așa cum e firesc în lumea ei. În ceea ce-o privește pe Georgia, fiica lui Jerry cu Mick Jagger, cariera ei de model a început la 16 ani și a continuat cu designul vestimentar. Tânăra Jagger, acum în vârstă de 31 de ani, a dus frumusețea mamei mai departe, ba chiar a... perfecționat-o.

LISA BONET ȘI ZOË KRAVITZ

Lisa Bonet GettyImages 1197811813 jpg

Dacă iei o poză din tinerețe a Lisei și o compari cu cea a lui Zoë, te va frapa asemănarea! Fiica lui Bonet cu Lenny Kravitz a muncit din greu pentru a fi privită ca o actriță serioasă în sine și, ce-i drept, a reușit asta. Astăzi, vedeta de 34 de ani nu mai este confundată cu faimoasa sa mamă și nu mai deschide porți doar cu numele de familie, ci și cu talentul.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg