Fuego trece printr-un moment greu. Ce a păţit artistul: “Anul acesta e trist. E fără ea!"

11 august, 2020
1 fuego8 jpg jpeg

Fuego îi duce dorul Tamarei Buciuceanu Botez. Actriţa ar fi împlinit ieri 91 de ani. Artistul şi-a amintit ce farmec aveau aniversările pe care petreceau împreună şi câte ar mai fi avut să îşi spună.

3 tamara jpg jpeg

“Anul acesta, e trist. E fără ea. Nu-mi mai răspunde de la celălalt capăt al firului şi nu mă mai aşteaptă să ne bucurăm împreună, câteva ore, de momente speciale. Anul trecut, la 90 de ani, i-am fost aproape şi nu pot uita vorbele şi fericirea de pe chipul ei. Mi-e dor de ea, de buna mea doamna Tamara Buciuceanu Botez.

E trist că nu-i pot bate la uşă azi, cu plăcintele ei preferate, din Basarabia, cu tort, să ciocnim şi să-mi povestească, cu hazul ei, de anii de aur şi de toate experienţele trăite. Ce actriţă, ce fenomen al scenei româneşti, cu valenţe impresionante, cu umor spectaculos, voce, mimică şi improvizaţie, dar şi cu o capacitate impresionantă de a ţine audienţa în mână. Rămâne în schimb imaginea de aur a umorului românesc, una dintre cele mai emblematice figuri ale spontaneităţii, gândind că făr’de ea nu doar că am fi fost mai săraci, ci şi lipsiţi de spiritualitate pur românească, născută dintr-un har rar întâlnit. Da, o iubesc şi o voi iubi mereu pe doamna Tamara! Pentru toate motivele din lume sau poate pentru unul singur – naturaleţe. Tamara Buciuceanu Botez este un simbol românesc. Unul care a ars pe scenă şi care lasă în urma sa o bogăţie enormă, greu de repetat şi inutil de înlocuit. Mai jos ultima noastră amintire! Mi-e tare dor de ea!”, spune Fuego.

stanga
dreapta
1 fuego8 jpg jpeg
3 tamara jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg